Kategoriler
Android iOS Windows Phone

Yeni Örümcek Adam Sonsuz Koşu Oyunu – Spider-Man: Unlimited Geliyor

Örümcek Adam Oyunu Serisi Devam Ediyor

Gameloft ve Marvel ortaklığı ile daha önce birçok Örümcek Adam oyunu çıktı. Bunlardan sonuncusu da İnanılmaz Örümcek Adam 2 (The Amazing Spider-Man 2) idi. Hemen hemen bütün modil işletim sistemleri için geliştirilen Örümcek Adam oyunlarına bir yenisi daha ekleniyor. İsmi Spider-Man: Unlimited. Fakat bu oyun diğerlerinden biraz farklı olacak. Çünkü Spider-Man: Unlimited oyunu sonsuz koşu türünde.

Oyunda Birçok Yeni Karakter Mevcut

Spider-Man: Unlimited ismindeki ortak yapım sonsuz koşu türünde olacak ve hiçbir Spider-Man filmi ile bağlantılı olmayacak. Karakter yelpazesi çok geniş olan oyunda; Iron Spider-Man, Spider-Man Noir, Future Foundation Spider-Man ve Ben Reilly Spider-Man gibi 12 farklı karakter bulunacak. Farklı karakterler ile düşmanlara karşı mücadele edip altın toplamaya çalışacağız.

Sponsorlu Bağlantılar
Spider-Man Unlimited
Spider-Man Unlimited

Topladığımız altınlar sayesinde karakter yükseltmeleri yapabilir veya yeni karakterlerin kilidini açabileceğiz. Eylül ayında iOS, Android ve Windows Phone platformlarına gelecek olan Spider-Man: Unlimited oyunun ücretsiz olarak sunulmasını bekliyoruz. Oyun şimdilik Android, iOS ve Windows Phone mobil işletim sistemli cihazlar için gelecek.

Spider-Man: Unlimited Tanıtım Videosu

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com