Kategoriler
Mobil

Yeni Samsung Üst Seviye Akıllı Telefon – Galaxy S5 LTE-A Özellikleri

Samsung’tan yeni bir Amiral Gemi Akıllı Telefon

Samsung’un hem Türkiye hemde dünya üzerindeki en üst seviye akıllı telefonu tahmin ettiğiniz gibi Galaxy S5. Şu anda da ülkemide 2.299 TL fiyatla satılmakta. Ama Samsung yeni çıkardığı ve resmi olarak duyurduğu Galaxy S5 LTE-A model akıllı telefonu bu ünvanı Galaxy S5’ten aldı. Aslında Galaxy S5 LTE-A model ile Galaxy S5 arasında pek yok.

Sponsorlu Bağlantılar

En büyük fark işlemcide. Bilindiği gibi Galaxy S5’te Snapdragon 801 işlemci kullanıyor ve diğer bütün akıllı telefon üreticilerinin de kullandığı en üst seviye işlemci bu. Ama artık Snapdragon 805 işlemci çıktı ve Galaxy S5 LTE-A modelde de bu işlemciden var.

Galaxy S5 LTE-A Özellikleri

Dünyanın ilk Snapdragon 805 çipsetini bünyesinde barındıran akıllı telefonu olarak tanıtılan Galaxy S5 LTE-A’da 5.1 inç büyüklüğünde bir ekran bulunuyor. Cihazın bu ekranı çok yüksek bir çözünürlük sunuyor. 2,560 x 1,440 piksel çözünürlüklü Galaxy S5 LTE-A’nın ekranı ayrıca 577 ppi piksel yoğunluğuna sahip.

Galaxy S5 LTE-A
Galaxy S5 LTE-A

Bu da LG G3’ten(538 ppi) de önde olduğu anlamına geliyor. Adreno 420 GPU ve 3GB RAM’e sahip olan Galaxy S5 LTE-A, ayrıca 4K video kaydı gerçekleştirebilen 16-megapiksel ISOCELL arka kamera, 2,800 mAh batarya ve LTE-Advanced desteği gibi özellikler sunuyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com