Kategoriler
İnternet Özel

YouTube’da Video Paylaşma ve Mesajlaşma Dönemi Başladı

Daha Kolay Video Paylaşımı ve Sohbet

YouTube, daha kolay video paylaşımı ve sohbet için uygulama içi mesajlaşma başlattı. YouTube, bir yıldan uzun süredir test edilen uygulama içi mesajlaşma özelliğini kullanıma sunmaya başladı. Bu özellik, YouTube kullanıcılarına, doğrudan uygulama içinden videolar paylaşma ve kişileriyle sohbet etme olanağı tanıyacak. Kullanıcılar, paylaşılan videolar hakkında metin kullanarak sohbet edebilir, başka bir video ile cevaplayabilir, 30 kişiye kadar başkalarını görüşmeye davet edebilir.

Sponsorlu Bağlantılar

Ayrıca emojiler ile, kalp içeren mesajlar gibi tepkilerde verebilirler. YouTube, bu özelliği ile “telefonda paylaşımı daha kolay, daha hızlı ve daha eğlenceli hale getirmeği” hedeflendiğini belirtti. Ayrıca, uygulamanın alt kısmında, görüşmelerinizi takip edebilmenizi sağlayan yeni bir ‘Paylaşılan’ sekmesi de tanıtıldı.

Tanıtım Videosu

https://www.youtube.com/watch?v=feBF_IY-HI8

Paylaş Butonu Eklendi

Kullanıcılar bir videoda “paylaş” düğmesine dokunduğunda, doğrudan YouTube uygulamasından rehberlerine gönderme seçeneğine sahip olacaklardır. YouTube, ilk olarak bu özelliği Mayıs ayında küçük grupla test etmeye başladı. Böylece kullanıcıların platforma katılımlarını artırmak istiyor. Mesajlaşma özelliği, YouTube bağlantılarını sık sık kişilerle paylaşan kullanıcılara özel bir yer verdiği için oldukça yararlı olacaktır.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com