Kategoriler
Yazılım

Zararlı Yazılımlar Nasıl Temizlenir? – IObit Malware Fighter İndir

Malware Yazılımlarını Bilgisayardan Temizleme Programı

IObit Malware Fighter programını bilgisayarınızı indirerek malware isimli zararlı yazılımlardan bilgisayarınızı koruyabilirsiniz. Bilgisayarınıza indirmiş olduğunuz herhangi bir programla birlikte sizin haberiniz olmadan bilgisayarınız da yer bulacak bu zararlı yazılımlar bilgisayarın güvenliği için tehdit oluşturuyor. Bunun için IObit Malware Fighter programı bilgisayarınıza tam güvenlik sağlar. Kişisel verilerinizi ve yaşanacak olası hırsızlık durumlarından da korunmuş olursunuz.

Sponsorlu Bağlantılar

Malware isimli zararlı yazılımlar bir çok şekil de siz istemesiniz dahi bilgisayarınıza bulaşabilmektedir. IObit Malware Fighter programı malware isimli zararlı yazılımlara bir nevi güvenlik duvarı çekiyor ve bilgisayarınızdan uzaklaştırıyor. Olası bir tehditle karşılaştığınız  zaman IObit Malware Fighter programı sizleri anında uyarmaktadır.

Malware yazılımlarının bir çok kötü özelliği bulunmaktadır. Bunlardan bazıları; bilgisayar sisteminiz üzerinde sizin istemediğiniz değişiklerin yapılması, kişisel verilerin hırsızlık yoluyla çalınması, bilgisayarınız da istenmeyen reklamların çıkması. IObit Malware Fighter ile aynı zamanda trojan, keylogger, spyware, adware isimli malware türemesi olan bu zararlı yazılımlardan da korunmuş olacaksınız.

Zararlı Yazılımlar Nasıl Temizlenir - IObit Malware Fighter İndir

IObit Malware Fighter programını ücretsiz bir şekilde bilgisayarınıza indirebilirsiniz. IObit Malware Fighter programının dosya boyutu 41.72 MB‘dır. IObit Malware Fighter programını Türkçe dil desteğiyle kullanabilirsiniz. Bunların yanı sıra İngilizce, Almanca, Fransızca, Portekizce, İtalyanca ve Arapça dil seçenekleri de mevcuttur. Win8/Win7/Vista/WinXP/Win10/Win8.1 gibi Windows işletim sistemlerinde IObit Malware Fighter programını kullanabilirsiniz. IObit Malware Fighter programının üreticisi IObit isimli şirkettir.

İndirme Linki: IObit Malware Fighter İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com