Kategoriler
Mobil Özel

ZenFone 4 Serisi Geliyor

ASUS ZenFone 4 Serisinin Çok Yakında Gelecek21

Asus’un başarılı ZenFone serisinin 4.’sü olan ZenFone 4’ün 21 Eylül’de Avrupa’da piyasaya çıkması bekleniyor. Bu seride en az 6 model olması da yine beklentiler arasında. Birçok rapor göz önüne alındığında ASUS’un ZenFone 4 serisi akıllı telefonları önümüzdeki haftalarda piyasaya sürmeyi planladığını öne sürmekte. Bu yeni seride bir lansman tarihi geçirebileceği görülüyor. Zira Tayvanlı tedarikçi, 21 Eylül’de Roma’da bir etkinliğe davetiye göndermeye başladı. Bu da ZenFone 4 serisini tanıtacağı beklentilerini artırdı.

Sponsorlu Bağlantılar

Etkinliğin davetinde açık bir şekilde ASUS’un tanıtacağı cihazların adını açıklanmıyor ancak ZenFone 4 serisi kuvvetle muhtemel. Davet, kısa süre sonra bilgileri silen popüler bahis şirketi Roland Quandt tarafından paylaşıldı. Davetiyenin “V” şeklinde yerleştirilmiş iki cihazı vardır ve “geniş tarafta yürüyüşe çık” yazan bir etiket çizgisi vardır. Bu cihazlardan birinin arkasında çift kamera kurulumu varmış gibi gözüküyor.

6 Yeni ZenFone Modeli

Daha önceki raporlara göre, ASUS ZenFone 4 serisinde en az altı model yer alması bekleniyor. Bunlar iki ZenFone 4 versiyonu, ZenFone 4V, ZenFone 4 Selfie, ZenFone 4 Pro ve ZenFone 4 Max. Bakalım 21 Eylül’den önce kesin bir bilgi gelecek mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com