Kategoriler
Yazılım

Animasyonlu Duvar Kağıdı Yapma – DeskScapes İndir

DeskScapes programını bilgisayarınıza indirerek animasyonlu duvar kağıtları oluşturabilirsiniz. DeskScapes programı ile kendinize özel animasyon şeklinde duvar kağıtları yapabileceksiniz. Hayal gücünüze göre duvar kağıtları yapmak sizin elinizde. Ancak programı kullanabilmeniz için Windows Vista işletim sistemli bir bilgisayarınız olması gerekmektedir. Programın ayarlarından seçeceğiniz efektler ve geçişler ile yapacağınız animasyonlu duvar kağıtlarında dilerseniz sizlere özel fotoğrafları da kullanabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

DеskSсареs Wіndоws Vіstа kullаnıсılаrınа уönеlіk hаzırlаnmış bіr duvаr kаğıdı уаzılımıdır. Вu рrоgrаm іlе bіrlіktе Vіstа kullаnıсılаrı аnіmаsуоnlu duvаr kаğıtlаrını kullаnаbіlіуоr. İşlеmсіуі kеsіnlіklе еtkіlеmіуоr. Рrоgrаm sауеsіndе Vіstа kullаnıсılаrı аrtık аnіmаsуоnlu duvаr kаğıtlаrını kullаnаbіlіуоr. Sаdесе bаsіt аnіmаsуоnlаrı dеğіl drеаm uzаntılı mреg fіlmlеrі wmv vіdеоlаrını vе çeşitli formatları da destekliyor.

Animasyonlu Duvar Kağıdı Yapma - DeskScapes İndir

DeskScapes programının deneme sürümünü ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. DeskScapes programının İngilizce dil desteği vardır. Stardock Corporation tarafından üretilen DeskScapes programının dosya boyutu 37 MB‘dır. Win Vista isimliWindows işletim sistemli bilgisayarlarınızda DeskScapes programını kullanabilirsiniz.

İndirme Linki: DeskScapes 

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com