Kategoriler
Ne & Nasıl Oyun Özel

Valorant Hata Kodları Anlamları ve Çözümleri

Valorant Hata Kodları

Son zamanlarda popüler olan Valorant oyunu her ne kadar eğlenceli olsa da verdiği hatalar can sıkıcı olmakta. Bu oyunu oynarken başta Hata Kodu 50 olmak üzere birçok hata alabiliyorsunuz. Bizler Valorant oyunundan karşınıza çıkabilecek sorunları bir araya getirerek bu hataların anlamlarını ve çözümlerinin ne olduklarını sizlere aktardık

Sponsorlu Bağlantılar
Valorant Hata Kodları Anlamları ve Çözümleri
Valorant Hata Kodları Anlamları ve Çözümleri

Valorant Hata Kodlarının Anlamları ve Hataların Çözümleri

Kod
No
Kodun AnlamıHatanın/Sorunun Çözümü
Hata Kodu 4Görünecek ismin geçersiz.Riot Hesabı’nla ilgili bir sorun var.
Hata Kodu 5Hesap başka yerde oturum açmış durumda.Tüm cihazlardaki oturumunu kapatmalısın.
Hata Kodu 7Oturum hizmetine bağlanılamıyor.Hesabın askıya alınmış olabilir. Ayrıntılı bilgi için lütfen e-postanı kontrol et. Sorun, platform kaynaklı olabilir. Ayrıntılı bilgi için VALORANT Discordu’nu ve Destek Sitesi duyurularını kontrol etmeyi unutma.
Hata Kodu 8 – 21Riot İstemcisi’ne ilişkin sorunlar.Riot İstemcisi’ni yeniden başlat.
Hata Kodu 29Bu, ağ bağlantısına ilişkin bir sorun.Lütfen güvenlik duvarının VALORANT’a izin verdiğinden emin ol.
Hata Kodu 31Oyuncu adı bilgisine ulaşılamıyor.Riot İstemcisi’ni yeniden başlat.
Hata Kodu 33Riot İstemcisi işlemi kapatıldı.Riot İstemcisi’ni yeniden başlat.
Hata Kodu 43Bir sistem süre aşımına uğradı.Riot İstemcisi’ni yeniden başlat.
Hata Kodu 44Vanguard devreye girmedi.Riot İstemcisi’ni yeniden başlat. Sorun devam ederse Riot Vanguard’ı kaldır ve VALORANT’ı yeniden başlat.
Hata Kodu 45Vanguard’ı yeniden başlatman gerekiyor.Riot İstemcisi’ni yeniden başlat. Sorun devam ederse Riot Vanguard’ı kaldır ve VALORANT’ı yeniden başlat.
Hata Kodu 46Platform kullanılamıyor.Bu duraklatma, mühendislerimizin çalışabilmesi için planlı olarak yapıldı. Lütfen daha sonra tekrar dene.
Hata Kodu 49Sohbet başlatılamadı.Sohbetle ilgili bir hata var gibi görünüyor. Riot İstemcisi’ni yeniden başlat.
Hata Kodu 50Sesli sohbet başlatılamadı.Sohbetle ilgili bir hata var gibi görünüyor. Riot İstemcisi’ni yeniden başlat.
Hata Kodu 51Grup oluşturulurken bir hata oluştu.Grup Sistemi’yle ilgili bir hata var gibi görünüyor. Riot İstemcisi’ni yeniden başlat.
Hata Kodu 52Oyuncuların beceri bilgilerine ulaşırken bir hata oluştu.Riot İstemcisi’ni yeniden başlat.
Hata Kodu 53Riot İstemcisi sohbetine ilişkin sorunlar.Riot İstemcisi sohbetiyle ilgili bir hata var gibi görünüyor. Riot İstemcisi’ni yeniden başlat.
Hata Kodu 54İçerik hizmeti hatası.VALORANT, içeriğini yükleyemedi. Riot İstemcisi’ni yeniden başlat.
Hata Kodu 55Uygulama Onarım Yöneticisi Başlatma Hatası (ApplicationRepairManagerInitFailure)Riot İstemcisi’ni yeniden başlat. Sorun devam ederse lütfen Destek Sayfası’ndaki makalelere göz at. İstemcinle ilgili herhangi bir sorun yaşamıyorsan, bize her zaman bu sayfanın altından bir bilet gönderebilirsin.
Hata Kodu 56Yasal Veri Başlatma Hatası (LegalInfoInitFailure)Riot İstemcisi’ni yeniden başlat. Sorun devam ederse lütfen Destek Sayfası’ndaki makalelere göz at. İstemcinle ilgili herhangi bir sorun yaşamıyorsan, bize her zaman bu sayfanın altından bir bilet gönderebilirsin.
Hata Kodu 57Oyuncu İletişimini Başlatma Hatası (PlayerAffinityInitFailure)Riot İstemcisi’ni yeniden başlat. Sorun devam ederse lütfen Destek Sayfası’ndaki makalelere göz at. İstemcinle ilgili herhangi bir sorun yaşamıyorsan, bize her zaman bu sayfanın altından bir bilet gönderebilirsin.
Hata Kodu 58RSO Doğrulama Hatası (RSOValidationFailure)Riot İstemcisi’ni yeniden başlat. Sorun devam ederse lütfen Destek Sayfası’ndaki makalelere göz at. İstemcinle ilgili herhangi bir sorun yaşamıyorsan, bize her zaman bu sayfanın altından bir bilet gönderebilirsin.
Hata Kodu 59Oturum Açma Sırası Hakkı Yakalama Hatası (LoginQueueFetchTokenFailure)Oturum açmayla ilgili bir hata var gibi görünüyor. Riot İstemcisi’ni yeniden başlat ve Destek Sayfası’ndaki yardım makalelerine göz at.
Hata Kodu 60Yama Başlatma Hatası (PatchInitFailure)Oyunu başlatırken bir hata oluştu. Riot İstemcisi’ni yeniden başlat.
Hata Kodu 61VALORANT’tan uzaklaştırıldın.
Hata Kodu 62Ping Ölçülecek Oyun Modülü Yok Hatası (NoGamepodsToPingFailure)Bağlantınla ilgili ters giden bir şeyler var galiba. İstemciyi yeniden başlat. Bu sorun devam ederse lütfen bu sayfanın altından bize bilet gönder.
Hata Kodu 63Yönetici Silindi (ManagerDeleted)Oyunu başlatırken bir hata oluştu. Riot İstemcisi’ni yeniden başlat.
Hata Kodu 64Oturum Erişimi Hatası (SessionFetchFailure)Oyunu başlatırken bir hata oluştu. Riot İstemcisi’ni yeniden başlat.
Sponsorlu Bağlantılar

“Valorant Hata Kodları Anlamları ve Çözümleri” için bir yanıt

merhaba hata kodu 62 alıyorum istemiciyi kapatıp açıyorum ama sorun devam ediyor ne yapmam lazım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com