Kategoriler
Android

2012 Yılının En İyi Android Uygulamaları

2012’nin En İyi 10 Android Uygulaması

2012 Yılını geride bıraktık. Mobil dünya için çok verimli geçen 2012 yılının en mutlularından birisi de kesinlikle Android’dir. Hem mobil cihazlar bakımında hemde mobil uygulamalar bakımından büyük başarıların altına imza atan Android’in 2012 yılında en çok indirilen uygulamaları neler diye merak ediyor musunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Google tarafından açıklanan listede Google Play Store’un en iyi 10 uygulaması yer aldı.Şimdi gelin ücretli ve ücretsiz uygulamalardan oluşan bu uygulamalara göz atalım ve indirme linklerini verelim;

1.Evernote

Evernote ile Android cihazınız ve diğer tüm cihazlarınız arasında her şeyi hatırlamak için kullanışlı bir aracınız oluyor.Programla yapabilecekleriniz arasında not almak, fotoğraf yakalamak, yapılacaklar listesi hazırlamak, hatırlatıcı sesler kaydetmek ve bütün bu notları aranabilir hale getirerek evde, işte ve yolda her zaman kullanmak yer alıyor. Tüm Android kullanıcılarının en az bir kez denemesi gereken bir program diyebilirim.

İndirin: Evernote 

 2.Pinterest

Pinterest uygulaması ile, keşfedebilir, koleksiyon oluşturabilir ve bunları paylaşabilirsiniz. Hangi konuda olursa olsun, paylaşmakistediğiniz ya da panonuzda yer vermek istediğiniz görselleri mekan edinebilen Pinterest, bu uygulama ile nerede olursanız olun servise erişmenize ve işlem yapmanıza imkan tanıyor.

İndirin: Pinterest

3.Grimm’s Snow White

Grimm masallar dünyasına mükemmel bir giriş olarak hizmet veriyor.Çocuklar için güzel bir uygulama olduğunu söyleyebiliriz.

Sponsorlu Bağlantılar

İndirin: Grimm’s Snow White

4.Pocket

İnternette tüm gün karşılaştığınız içerikleri saklayarak daha okunaklı halde size geri sunan Pocket (eski adıyla Read It Later) web eklentileri ve mobil uygulamalarıyla her yerden erişim sağlıyor.

İndirin: Pocket

5.Expedia Hotels & Flights

Hemen hemen bütün otellere ulaşın ve kredi kartınızla istediğiniz birine rezervasyon yaptırın ayrıca bulunduğunuz civara yakın otelleri anında görün.

İndirin: Expedia Hotels & Flights

6.Ancestry

Çok detaylı bir soy ağacı oluşturma uygulamasıdır. Kişiler hakkında bilgilere ulaşabilir kendi çektiğiniz resimleri ekleyerek soy ağaçlarını oluşturabilirsiniz.

İndirin: Ancestry

7.Fancy

İnsanlar Fancy üzerinde yine beğendikleri elbiselerin, gitmek istedikleri yerlerin, sahip olmak istedikleri eşyaların resimlerini paylaşabiliyorlar ama bu kez belli başlı ürünler için fiyatlandırmalar dikkat çekiyor. Eğer beğendiğiniz bir ürün üzerinde fiyatlandırma varsa ürünü satın alma şansına sahipsiniz.

İndirin: Fancy

8.SeriesGuide Show Manager

En sevdiğiniz TV dizilerinin ne kadarını (tekrar) izlediğinizi yönetin.Gelecekteki geliştirmeleri desteklemek için SeriesGuide X’i satın almayı düşünün.En sevdiğiniz TV dizilerinin ne kadarını (tekrar) izlediğinizi yönetin. Hangi bölümlerin yaklaştığını ve ne izleyeceğinizi takip edin. trakt.tv veya GetGlue ile giriş yapın. Bölümleri arkadaşlarınızla veya dünyayla paylaşın.

Sponsorlu Bağlantılar

İndirin: SeriesGuide Show Manager

9.Pixlr Express

Pixlr Express, en başarılı fotoğraf düzenleme uygulamalarından biri olarak karşımızda. Birçok kategoriden oluşan özellikleriyle mobil cihaz üzerinden fotoğraf düzenlemek istendiğinde ihtiyaç olabilecek neredeyse her şeye sahip olan Pixlr Express, ücretsiz olmasıyla ayır bir cazibe kazanıyor.

İndirin: Pixlr Express

10.TED

TED konferansları dünya çapında yoğun ilgiyle takip ediliyorlar ve müzikten bilime, iş dünyasından akademisyenlere kadar pek çok ünlü ve değerli kişinin konuşmalarından oluşuyorlar.

İndirin: TED

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com