Kategoriler
iOS

2012 Yılının En İyi iPad Oyunu – The Room

“The Room” Oyunu iPad’in En İyisi Seçildi!

Apple iPad için en iyi uygulamayı seçti. 2012 yılının en iyi iPad uygulaması olarak seçilen uygulama Paper by FiftyThree oldu. Aplle tarafından her yıl düzenli olarak yıl sonunda yapılan en iyi uygulamalar listesi bu yılda yapıldı ve  2012 yılının en iyi iPad uygulaması kategorisinde bir numara Paper by FiftyThree oldu.

Sponsorlu Bağlantılar

2012 Yılının En İyi iPad Uygulaması – Paper by FiftyThree 

The Room Nedir?

iPad kullanıcılarının beğenisine sunulan bulmaca türündeki The Room, kendisinden beklenmeyecek kadar etkileyici bir oyun oldu.  iPhone ve iPod Touch kullanıcıları için bu oyunu ”The Room Pocket” olarak App Store üzerinde ücretsiz sunulmuş.Ancak iPad için 1,99 dolar ücret ile indirilebiliyor.

Oyunun Videosu

The Room Nasıl Oynanır?

Bir kasanın kilidini açmak için aldığımız bir mektupla başlayan oyunda, iç içe gizlenmiş kasa katmanlarını açmaya çalışıyor ve sonuca ulaşmaya çalışıyoruz. Yapım, bir bulmaca oyunundan beklenmeyecek derecedeki kaliteli grafikleri ve mistik atmosferiyle oldukça etkileyici bir görseldeneyim sunarken, merak unsurunu da başarılı bir şekilde kullanıyor. Hafif tondaki müzikleri ve basit kontrol yapısıyla da kaliteli bir oyun deneyimi sunuyor.

Mistik bir atmosfer ile mobil oyunculara farklı bir bulmaca deneyimi sunan The Room isimli oyunu sizde denemelisiniz.

Oyunu hemen indirin: The Room

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com