Kategoriler
Oyun

2012 Yılının En İyi RPG Oyunu Diablo 3 Oldu!

Rol Yapma Oyunları Arasında En İyisi

2012 yılında birbirinde güzel rol yapma oyunları yani RPG oyunları piyasadaki yerini aldı. Piyasaya çıkan rol yapma oyunlarının en dikkat çekici yönü ise düşük fiyat etiketleri ile oyunseverlerin beğenisine sunulmasıydı. Bu oyunlar arasında yer alan Torclight 2, Far Cry 3 ve Borderlands 2 gibi oyunlar arasından sıyrılan Diablo 3 2012 yılının en iyi RPG oyunu olmayı başardı.

Sponsorlu Bağlantılar

2012 Yılının En Çok Oynanan Oyunları

Blizzard Entertainment tarafında Diablo 3‘ün geliştirme süreci o kadar çok uzamış olmasına rağmen milyonlarca oyuncu hevesle Diablo 3’ün tam sürümünü beklemekten asla vazgeçmedi.

Birçok oyuncunun oyundan umudunu kaybetmeye başladığı bir vakitte piyasaya birçok çevrimiçi bağlanma sorunuyla birlikte sürülen Diablo 3 için oyuncular bu olumsuzluklara aldırış etmeden, sadece oyunu oynamak istediler.

İlk gününde milyonlarca kopya satan Diablo 3’ün bu başarısı en kısa sürede en çok satılan oyun olmasını da sağlamış oldu.

Oyunculara sunduğu çeşitli deneyimler, gelişmiş oyun mekaniği ve sürekli olarak Blizzard tarafından gelen güncellemeler sayesinde bu yılın en iyi RPG oyunu ödülü Diablo 3’ün oluyor.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com