Kategoriler
Ne & Nasıl

Android 5 Lollipop Telefon ve Tabletlerde Duvar Kağıdı Değiştirme

Kişiselleştirilebilir Mobil İşletim Sistemi

Bilindiği gibi Google son olarak çıkardığı Android işletim sisteminin adı Android 5 yada diğer ismi ile Android Lollipop. En büyük rakibi olan iOS işletim sisteminden en büyük ve belki de tek avantajı kişiselleştirilebilir olması. Bu durumlardan birisi de duvar kağıdını değiştirebiliyor olmanız. Bunu yapmak her ne kadar kolay olsa da bazı Android 5 Lollipop kullanıcıları bunu bilmeyebiliyorlar. Android işletim sistemli akıllı telefonlarda ve tabletlerde duvar kağıdı değiştirmek için 4 seçenek sunuluyor. Bunlar;

Sponsorlu Bağlantılar
  • Standart Duvar Kağıtları
  • Canlı Duvar Kağıtları
  • Galeriden Duvar Kağıdı
  • Uygulamadan Duvar Kağıdı

Duvar Kağıdı Nasıl Değiştirilir?

Öncelikle şunu söyleyelim ki kullandığınız akıllı telefon veya tablet ne olursa olsun her hangi bir sıkıntı yaşamayacaksınız. Çünkü işlemler hemen hemen aynı.

1 – İlk olarak akıllı telefon veya tabletinizin ana sayfasında boş bir alana parmağınız ile uzun bir şekilde basın.

android duvar kağıdı değiştirme-1
1 – Android Duvar Kağıdı Değiştirme

2 – Ana ekranda parmağınızı basılı tuttuğunuz zaman aşağıdaki gibi menüler karşınıza çıkacaktır. Eğer Android cihazınızda Duvar Kağıdı Uygulaması var ise o uygulamayı da burada görmeniz mümkün.

2 - Android Duvar Kağıdı Değiştirme
2 – Android Duvar Kağıdı Değiştirme

3 – Eğer “Duvar Kağıtları” menüsüne girerseniz aşağıdaki menü karşınıza çıkacaktır. Artık buradan istediğiniz duvar kağıdı menüsüne girip istediğiniz duvar kağıdını ekranınız için ayarlayabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar
3 - Android Duvar Kağıdı Değiştirme
3 – Android Duvar Kağıdı Değiştirme

Eğer “Animasyonlu Duvar Kağıtları” menüsünü seçerseniz duvar kağıdınız sürekli hareket halinde olacaktır. Ama şunu unutmayın; eğer “Animasyonlu Duvar Kağıtları” menüsünden birisini seçerseniz şarjınız daha çabuk bitecektir.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com