Kategoriler
Android

Android İçin En İyi Hesap Makinesi Uygulamaları

Hangisi İyi?

Google Play mağazasında bir çok hesap makinesi uygulaması bulunmakta. Eğer Android işletim sistemli akıllı telefonlarınıza ve tabletlerinize bir hesap makinesi uygulaması indirmek isterseniz yazımız sizler için. Google Play’den hesap makinesi uygulaması indirmek istediğiniz de karşınıza çok sayıda seçenek çıkmakta. Bunların içinden hangisinin en iyisi olduğunu biliyor musunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Google Play’deki En İyiler

Sizlere birkaç ücretsiz hesap makinesi uygulaması önereceğiz. Bunlara şuan için en iyileri diyebiliriz. En azından en iyi hesap makinesi uygulamalarından.

Android hesap makinesi uygulamaları

*** Ücretsiz Gelişmiş Hesap Makinesi Uygulaması – Calculator Plus Free İndir

Oldukça kapsamlı olan bu uygulamanın hem tasarımı hoş hem kopyala-yapıştır özelliği var hem hesaplarınızı hatırlama özelliği var hemde birçok sey daha. Tamamen ücretsiz.

*** Ücretsiz Bilimsel Hesap Makinesi Uygulaması – Calcoid İndir (NOT: UYGULAMA MAĞAZADAN KALDIRILDIĞI İÇİN BENZER UYGULAMALARA YÖNLENDİRİLECEKSİNİZ.)

Sponsorlu Bağlantılar

Trigonometri, logaritma, dereceler, radyanlar, yüzdeler ve daha birçok bilimsel işlemler.

*** Birim Çeviren Hesap Makinesi Uygulaması – Birim Çevirme Uygulamaları İndir (NOT FLİB UYGULAMASI MAĞAZADAN KALDIRILMIŞTIR.)

Flib uygulaması ücretsiz olduğu gibi açı, alan, enerji, uzunluk, kütle gibi bütün birimleri kendi aralarında çevirebilir.

*** Grafik Çevirme Hesap Makinesi Uygulaması – Graphing Calculator by Mathlab İndir

Adından da anlaşılacağı gibi Mathlab analiz programının grafiklerini sayısal olarak size çeviren bir hesap makinesi uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com