Kategoriler
Android

Android İçin Konuşan Kedi ve Konuşan Köpek Uygulaması

 

Sponsorlu Bağlantılar

Talking Tom & Ben News Free

Konuşan kedi uygulaması olan Talking Tom Cat uygulamasını duymayan kalmamıştır.Talking Tom uygulamasından alternatif konuşan köpek uygulaması olarak ortaya çıkan Taking Ben uygulaması oldukça fazla sevildi.Şimdi hem Tom hemde Ben tek bir uygulamada.Siz konuşun onlar tekrarlasın.Kedi-köpek dostluğu başlasın…

Talking Tom & Ben News Free

Televizyon haber sunucusu olan Tom & Ben ile karşılıklı konuşmalar yapabilir ve bu konuşmaları ses kaydı şeklinde kaydedebilirsiniz. Ayrıca TV haberleri ekranında videonuzu yükleyerek sanki bir canlı yayındaymış gibi bu ikilinin atışmasını izleyebilirsiniz. Kullandığınız cihaza bağlı olarak uygulama boyutu 4 ile 15mb arasında değişmektedir. TV butonuna tıklayarak cihazınızon üzerindeki kamera aracılığıyla video çekebilirsiniz.

Uygulamanın Videosu

Nasıl Oynanır?

  •  Tom & Ben sizin mikrofona söylediklerini tekrar ederler.
  •  Birbirlerine çaka yaptırabilirsiniz. Sandalyeden düşürebilir, dart tahtası haline getirebilir, su tabancasıyla su sıkabilirsiniz.
  •  TV ekranında kendi videonuzu oynatabilirsiniz.
  •  Kaydettiğiniz videoyu Youtube, Facebook, e-posta ve SMS ile arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
  •  Tüm animasyonları görebilmek için ücretli sürümünü almanız gerekmektedir. Ücretli sürümde ayrıca reklam alanlarıda kaldırılmış olarak gelmekte.

Uygulamayı indir: Talking Tom & Ben News Free

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com