Kategoriler
Android

Android İçin Sesli ve Yazılı Kuran’ı Kerim Uygulaması – Quran Android

Teknolojinin nimetlerinden dinde de faydalanmak gerek.Kutsal kitabımız Kuran’ı kerimi cebinizde her daim taşımak ister misiniz? O zaman Quran Android uygulamasını hemen indirin.Kur’an-ı Kerim’i rahatlıkla okuyabilir hemde Türkçe açıklamalarını görebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Uygulamayı indirmeden önce bilmeniz gerekenler arasında Google Play Store üzerinde 4.8 gibi yüksek bir oy alması ve ücretsiz olarak sunulmasını gösterebiliriz. Ayrıca uyumlu işletim sisteminin ve dosya boyutunun cihaza göre değiştiğini de belirtelim.

Quran Android

Yazı boyutunu ayarlayabilidiğiniz uygulamada 10’dan fazla hafız tarafından Kuran’ı Kerim ses dosyaları da mevcut. İsterseniz Kuran’ı okurken dinleye de bilirsiniz.

Uygulama açık kaynak kodlu olduğu için düzenlemeler de yapabiliyorsunuz. Ayrıca uygulamanın desteklediği diller arasında Türkçenin yanı sıra;

Arapça Tefsir, İngilizce Sahih Uluslararası Tercüme, Fransızca, Almanca, Endonezyaca, Malayca, İspanyolca, Boşnakça, Rusça, Bengalce, Kürtçe, Somalice, Hollandaca,  Azerbaycan, Tamil, ve Urduca bulunuyor.

Sponsorlu Bağlantılar

İndirin: Quran Android 

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com