Kategoriler
Android

Android İçin Ücretsiz E-Mail Platformu – Mailbox

Bütün E-Postalarınız Bir Yerde

Mailbox uygulaması adından da anlaşılacağı gibi bir mail uygulamasıdır. Mailbox uygulamasının görevi ise bütün maillerinizi tek bir yerde toplamak. Daha önce iOS işletimsistemli cihazlar için yayınlanan bu uygulama artık Android cihazlarda. Şimdilik Gmail ve iCloud hesapları için geçerli olan uygulamaya yakında diğer mail platformları da eklenecektir.

Sponsorlu Bağlantılar

iOS’dan Sonra Android’de

Android platformunda bulunmayan Mailbox uygulaması bugün sürpriz bir şekilde Google Play Store’daki yerini aldı. Ücretsiz olarak sunulan bu uygulama ile Gmail ve iCloud mail hizmetlerini kullanabilirsiniz. Sade bir arayüzü ve eşsiz bir kullanım kolaylığı sağlayan Mailbox, sürekli mail alıp gönderen kişiler için kaçırılmayacak bir uygulama.

Mailbox-android

Android cihazlarınızda kullandığınız Gmail uygulamasını veya 3. parti mail uygulamalarından sıkıldıysanız mutlaka Mailbox’ı denemelisiniz. Sürükle ve kaydır sistemi ile mail arşivleme, silme, daha sonra hatırlatma ve listeye ekleme gibi özelliklerin bulunmaktadır.

Android İçin Mailbox Uygulaması İndir (Uygulama mağazadan kaldırıldığı için benzer uygulamaların bulunduğu sayfaya yönlendirileceksiniz.)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com