Kategoriler
Android

Android İçin Ücretsiz Koruma – AVG AntiVirus FREE: Virüs koruması İndir

Android için Antivirüs Uygulaması

AVG AntiVirus FREE uygulaması akıllı telefonlarınızı ve tabletleri virüs, trojan, casus yazılım ve zararlı siteler gibi olası tehlike ve tehditlere karşı koruyarak cihazınızın güvenliğini sağlamaktadır. AVG AntiVirus FREE uygulaması cihazınıza indirdiğiniz uygulamaları otomatik olarak bir taramadan geçirir ve tehlikelere karşı sizlere önceden uyarır. Eğer cihazınız hırsızlık durumunda çalınmış ise Google Maps üzerinden cihazınızın nerede olduğunu dahi görebilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra cihazınızı dilerseniz cihazınızı kilitleyebilir ve böylece koruma altına alabilirsiniz. İnternet de güvenmediğiniz siteleri ya da linklerin güvenliğini tarayabilir ve cihazınızı koruma altına alabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Kullandığınız cihazı yavaşlatan ya da donmalara sebep olan uygulamaları AVG AntiVirus FREE uygulaması üzerinden durdurabilirsiniz. Uygulamaya eklenen yeni özelliklerden bir tanesi de aramaları ve kısa mesajları engelleyebilmeniz olarak göze çarpıyor.

Android İçin Ücretsiz Koruma - AVG AntiVirus FREE Virüs koruması İndir

AVG Technologies tarafından üretilen AVG AntiVirus FREE uygulamasını ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. AVG AntiVirus FREE uygulamasının Türkçe dil desteğinin yanı sıra İngilizce, Portekizce, Rusça, Fransızca ve Almanca dil desteklerine sahiptir. Android işletim sistemli akıllı telefon ya da tabletlere yükleyebileceğiniz AVG AntiVirus FREE uygulamasının boyutu cihaza göre değişmektedir.

İndirme Linki: Android için AVG AntiVirus FREE İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com