Kategoriler
Android

Android İçin Yüz Tanıma İle Telefon Kilitleme – Visidon AppLock

Yüz Tanıma Şifrelemesi

Visidon AppLock isimli uygulama bir çeşit yüz tanıma sistemi ile şifreleme uygulamasıdır. Android telefonunuzda bulunan bütün uygulamaları yada bir kaç uygulamayı şifreleyen ücretsiz bir uygulamadır.Android telefonunuzun güvenliğii bu uygulama ile sağlayabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Android telefonunuzun Galeri, SMS, telefon ayarları ve telefonunuzdaki bütün uygulamaları yüz tanıma yöntemi ile şifreleyebiliyorsunuz.Böylece istemediğiniz kişilerin özel bilgilerinizi kurcalamasını da önlemiş oluyorsunuz.

Visidon AppLock 1

Tek yapmanız gereken uygulamayı yükledikten sonra yüzünüzü tanıtmaktır.Yüzünüzü tarattıktan sonra uygulamanın Apps bölümünde kilitlemek istediğiniz uygulamaları kilitliyorsunuz. Artık bu uygulamalara giriş yaptığınızda kamera açılacak ve yüzünüzü tarayacak.Eşleşme doğru ise uygulama açılacak.

Uygulamanın Videosu

“Alternative lock” bölümünden alternatif bir şifre de belirleyin. Yüzünüz tanınmayacak durumda olduğu zamanlarda işinize yarayacaktır. 🙂

Visidon AppLock uygulamasını yüklemeden önce bilmeniz gerekenler arasında Android 2.3 ve üzeri sürümlerde çalıştığını, 3.4 MB dosya boyutuna sahip olduğunu ve Google Play üzerinde 4.2 puan aldığını belirtelim.

Sponsorlu Bağlantılar

Uygulamanın nasıl kullanıldığını daha önceki yazımızda anlatmıştık: Visidon AppLock İnceleme

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com