Kategoriler
Android Özel

Android Kayıtlı Wi-Fi (Kablosuz Ağ) Şifresi (Parolası) Öğrenme

Android Kayıtlı Wi-Fi Şifresi Öğrenme

Birçoğumuz Android işletim sistemli akıllı telefon ve tabletimize bulunduğumuz yerdeki Wi-Fi şifresini girip internete bağlanırız. Eğer başka birisi sizden bu şifreyi isterse ve siz eğer bu şifreyi unuttuysanız tekrar parolayı öğrenmek zorundasınız. Çünkü Android telefonunuza yada tabletinize her ne kadar şifreyi kaydettiyseniz de maalesef sonradan bu şifreyi görme imkanınız yok. Daha doğrusu yoktu. Çünkü ekstra uygulamalar ile Android cihazınıza kaydettiğiniz kablosuz ağlara ait şifreleri görebilir ve istediğiniz kişiler ile paylaşabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Kayıtlı Kablosuz Ağ (WiFi) Şifreleri Nasıl Görülür?

Android cihazınıza kayıtlı kablosuz ağ (wifi) parolalarını görebilmek için uygulamaya ihtiyacınız var. Bunun için birden fazla uygulama var ama biz sadece 2 tanesini sizlerle paylaşacağız. Bunlardan birisi Wi-Fi Key Recovery isimli uygulama. Yalnızca root yapılmış Android cihazlarda kullanabileceğiniz bu uygulama ile bu konuda oldukça başarılı. Ama uygulama uzun süredir güncellenmemekte.

Wi-Fi Key Recovery indirmek için tıklayın

Diğer uygulama ise WiFi Passwords isimli uygulama. Bu uygulama da sadece root yapılmış Android cihazlarda çalışmakta. Uygulamayı kurunca root yetkisi verin.

WiFi Passwords benzeri uygulamaları görmek için tıklayın

Bu uygulamalardan birisini kullanarak Android cihazınızdaki yada arkadaşınızın Android cihazındaki kayıtlı kablosuz ağ yani wifi şifrelerini görebilir ve diğer Android cihaza girerek internete bağlanabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com