Kategoriler
Android

Android L Klavyesini Şimdiden Deneyin

Android L Klavyesi Kullanın

Yakın zaman önce Google, düzenlediği I/O 2014 etkinliğinde yeni Android sürümünü tanıttı. Android L olarak isimlendirdiği bu yeni Android işletim sistemi, baştan aşağı değişti. Bu sürümde amaç daha yüksek performans ve hız. Material Design tasarım anlayışı ile tasarlanan bu yeni Android işletim sisteminin ne zaman çıkacağı ise bilinmiyor. Ama eğer isterseniz Android L işletim sisteminin klavyesini şimdiden kullanabilirsiniz. Birkaç adım ile Android L klavyesini kullanabileceksiniz.

Android L Klavyesi Nasıl Yüklenir?

Buradan kullanacağınız dosyayı indirin. Android 4.0 üzeri işletim sistemine sahip cihazınıza atmanız gerekiyor. APK dosyasını kurmadan önce sisteminizde Google Play Store’dan indirdiğiniz Google Klavye uygulamasının olup olmadığını kontrol etmeniz, varsa o uygulamayı silmeniz, sonrasında ise Ayarlar/Güvenlik sekmesinde bulunan “Bilinmeyen Kaynaklar” seçeneğini işaretlemeniz lazım. Daha sonrasında APK dosyasının üzerine bir kere dokunarak kurulumu gerçekleştirmeniz ve tekrar ayarlar menüsünden Google Klavye’yi aktif hale getirmeniz gerekiyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Klavyeyi aktif hale getirdikten sonra Material Design’ı denemek için klavye ayarları arasında, renk şeması bölümünden Material seçeneğini seçtikten sonra tüm işlem tamamlanmış olacak. Yükleme sonrasında cihazınızda oluşabilecek hasarlardan ya da bilinmeyen kaynaklar seçeneğini aktif hale getirmenizden dolayı cihazınıza girebilecek zararlı yazılımlardan kendiniz sorumlusunuz.

Android L Klavyesi Nasıl Kullanılır

3. Parti geliştiriciler tarafından uyarlanan uygulamaları ya da romları yüklemek her zaman düşükte olsa risk içermektedir. Google Klavye uygulaması her cihazda çalışmayabilir.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com