Kategoriler
Android Özel

Android N Emojileri Çıktı

Google, Android N İçin Yeni Emojileri Tanıtıldı

Ülkemizde daha birçok akıllı telefon kullanıcısı Android 6 Marshmallow yani Android M işletim sistemine geçmemişken Google bir süre önce Android N işletim sistemini tanıttı. Hatta şu anda Android One platformuna sahip General Mobile 4G, Nexus 6, Nexus 9, Nxus 5X, Nexus 6P, Nexus Player, Pixel C cihazları için beta sürümü yüklenebilir halde. Google bu çalışmalarının ardından şimdi de yeni işletim sistemi Android N için emojiler yayınladı. Bu emojilerin en büyük farkı insana çok benzemeleri. Yani Android N ile eski bilindik emojilerin dönemi sona erecek.

Sponsorlu Bağlantılar

İnsana Benzeyen Emojiler Android N’de

Bu emojilerin hepsi karşıdan bakıyor. Yani emojiler direk karşıdan size bakıyor. Emojilerde yüz renkleri sarı, esmer, siyah renkler olduğu gibi genç, yaşlı, çocuk, bebek, güvenlik görevlisi, itfaiyeci gibi farklı emojilerde mevcut.

İnsan suratlarının yanı sıra şuanda kullanılan sarı renkli emojilerde mevcut. Ama bunlarda değişikliklere gidilmiş. Artık bu sarı emojilerin hepsi direk karşıya bakıyor. Android kullanıcılarının oldukça çok seveceğini düşünüyorum. İşte yeni Android N emojileri;

Android N Emojileri-1

Android N Emojileri-2

Android N Emojileri-3

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com