Kategoriler
Soru Cevap

Android Telefondan Mesaj (SMS) Gönderemiyorum

Sizin sorunuz:

Sponsorlu Bağlantılar

[question] Benim sorunum mesaj yollamamak. Hiç bir numaraya mesaj yollayamıyorum. Müşteri hizmetlerini aradım. bir kaç numara verdiler denedim ama niye başarısız. [/question]

Bizim cevabımız:

Merhaba,

Bu gibi durumlarda tabi ki yapılacak ilk şey operatörü aramak. Eğer operatör ile ilgili bir sorun yoksa o zaman sorun hattınız ile ilgili değil kullandığınız telefon ile ilgili. Eğer bu konuyu kesinleştirmek isterseniz hattınızı başka bir telefona takıp mesaj gönderin. Eğer mesaj gidiyorsa sorun kesinlikle telefonunuzda. Mesaj göndermiyorsa sorun hattınız ile ve operatörünüzü aramanız gerekiyor yada internetten operatörünüzün SMS ayarlarına bakın.

android sms gönderemiyorum

Eğer sorununuz telefonunuz ile ilgili ise büyük ihtimalle izinler bölümünde sorun var demektir. Çünkü istemeyerek izinleri kısıtlamış olabilirsiniz. Bunun için alternatif çözümler şöyle;

1 – Telefonunuzu fabrika ayarlarına sıfırlayın.

2 – Ayarlar>Uygulama Yöneticisi>Hepsi>Mesajlaşma yolunu izleyin ve buradan ekranın altında İzinler bölümüne girin ve buradan Premium SMS bölümüne girin ve izini “Daima izin ver” seçeneğini seçin.

Telefonunuzun modeli yada markası farklı olsa dahi Android işletim sisteminde mantık aynı. Benzer yolu izleyerek yapabilirsiniz. Eğer sorun çözülmezse yorum bölümünden bize bildirin. Yardımcı olmaya çalışırız.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

“Android Telefondan Mesaj (SMS) Gönderemiyorum” için 3 yanıt

Ayarlardan varsayılan uygulamayı seçin. Büyük ihtimalle telefonun kendi uygulamasını değil sonradan yüklediğiniz bir uygulama ile SMS uygulaması kullanıyorsunuz.

SMS gönderemiyorum” daima izin ver” açık yardımcı olursanız memnun olurum

Aynı sorun bndede var ama bnim twlim general mobile air bir turlu yapamadm gitti yardımcı olursanız çok sevinirim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com