Kategoriler
Android

Android Temizleme ve Hızlandırma Uygulaması – CCleaner İndir

Android Telefon ve Tabletleri Temizleyerek Hızlandırın

CCleaner uygulamasını Android işletim sistemli akıllı telefon ve tabletlere indirerek cihazınızı hızlandırabilir ve gereksiz dosyalardan arındırabilirsiniz. CCleaner uygulaması kullanıcılar tarafından beğenilen ve oldukça işe yarar özelliklere sahiptir. Bunlardan ilki uygulamanın arayüzü kolay anlaşılır ve kullanışlı bir yapıda olmasıdır. Bu uygulama ile mobil cihazınıza ya da tabletlere indirilen uygulamaların ön belleğini temizleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra internet tarayıcı geçmişi silme, telefon arama kayıtlarını silme, kısa mesajları silme ve silmek istediğiniz uygulamaları kolayca silme gibi bir çok özelliği vardır.

Sponsorlu Bağlantılar

Uygulamayı indirdikten sonra Analyze butonuna tıklayarak tüm cihazınız tarayıp ve bu taramadan sonra yukarıda anlattığımız tüm işlemleri tek bir dokunuşla yapabiliyorsunuz. Bu işlemden sonra gözle görülebilir bir şekilde siz de cihazınızın hızlandığını ve eski donmaların, yavaşlamaların kaybolduğunu fark edeceksiniz. Cihazınızın işlemcisi hangi uygulamaya ne kadar yer ayırıyor ve nasıl kullanılıyor görebileceksiniz. Ayrıca cihazınızın ne kadar boş ne kadar dolu belleğe sahip olduğuna bakabilirsiniz. Pil seviyesinin sıcaklığını dahi görebileceğiniz bu popüler mobil uygulama her cihazda bulunması gereken uygulamalardan.

Android Temizleme ve Hızlandırma  Uygulaması - CCleaner İndir

Piriform Ltd tarafından üretilen Android temizleme ve hızlandırma uygulaması olan CCleaner ücretsiz bir şekilde indirilebilir durumdadır. İngilizce dil desteğine sahiptir. Android telefonlarda ve Android tabletlerde kullanılabilir. Ancak işletim sisteminizin Android 4.0 ve üzeri olması gerekmektedir. Uygulamanın ekran grafiklerinin oldukça dikkat çekici ve hoşunuza gidebilecek türden olduğunu unutmayın.

İndirme Linki: CCleaner İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com