Kategoriler
Teknoloji

Android Wear İşletim Sistemli Akıllı Saat – LG G Watch

LG Çabuk Davrandı

Yakın zamanda Google tarafında duyurulan akıllı saatler için işletim istemi Android Wear ile beraber akıllı saat üreticileri de harekete geçti ve akıllı saat sektörünü canlandırdı. Bu konuda çabuk davrananlardan birisi de LG oldu. Android Wear işletim sistemine sahip LG’nin LG G Watch model akıllı saati duyurdu.

LG’nin az önce duyurmuş olduğu LG G Watch ismini taşıyan akıllı saati ilk Android Wear işletim sistemli cihaz olarak önümüzdeki çeyrek içerisinde satışa sunulacak. Motorola’nın Android Wear’lı akıllı saatinin satışa çıkması ise yaz aylarını bulacak.

Sponsorlu Bağlantılar

LG G Watch akıllı saat

LG G Watch Akıllı Saatin Özellikleri

Öte yandan LG şu an için bu özel akıllı saati ile alakalı sadece bir tanıtım resmi paylaşmakla yetindi. Cihazın özellikleri ve diğer detaylarını ise saklı tutmayı tercih etti. Ancak LG, bu cihazın giriş seviye bir giyilebilir cihaz olacağını belirtiyor. Ayrıca her ne kadar LG cihazın özelliklerini açıklamamış olsa da cihazda 1.65-inç büyüklüğünde ekran ve 4 GB dahili depolama alanı gibi özelliklerin bulunacağı iddia ediliyor.

LG G Watch Fiyatı

LG UK’den gelen bilgiye göre firmanın akıllı saati LG G Watch, önümüzdeki temmuz ayı bitmeden önce satışta olacak. Yine bu zaman diliminde tanıtım etkinlikleri de düzenlenecek. Fiyatının ise 220 euro’nun altında olması bekleniyor. G Watch, Google’ın giyilebilir teknolojik ürünler için hazırladığı Android Wear sistemini kullanan ilk cihazlardan. LG, bu akıllı saatin çıkışından kısa bir süre sonra yeni bir saatini daha satışa sunmayı hedefliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com