Kategoriler
İnceleme

Angry Birds 2 Nasıl Oynanır?

Kızgın Kuşlar Yeniliklerle Geri Döndü

Kızgın kuşlar oyunu yani Angry Birds oyunu devamı olan Angry Birds 2 ismi ile geri döndü. Şimdiye kadar hep seri halinde yeni bölümleri çıkan Angry Birds artık resmen 2. oyunu ile karşımızda. Angry Birds 2 oyununda birçok yenilikler var. Yani üstüne çok şey konulmuş. Bunların bazılarına harika diyebiliriz ama hoşunuza gitmeyen yeniliklerde mevcut.

Sponsorlu Bağlantılar

Geniş Bir Harita

Oyunun haritası oldukça geniş. Haritada şehirler, ormanlar, puslu bölgeler gibi birçok bölge var ve her bölgede birçok seviye bulunmakta. Oyunda yine 3 yıldız başarı puanı var. Oyunda aldığınız puana göre size 1, 2 yada 3 yıldız veriliyor. Oyuna başladığınız zaman size bir takım büyüler sunuluyor. Bunlar ördek, acı biber, kristaller gibi değişiyor. Bu büyülerden birisini alıp yeşil domuzları öldürmek için kullanıyorsunuz.

Angry Birds 2 mobil indir1

Oyuna başladığınızda ekranın en üstünde kırmız renkli kızgın kuşu göreceksiniz. Burada kaç tane daire var ise o kadar bölüm var demektir. Yani bir seviyeyi oynamak için o seviyeye girdiğinizde 1, 2, veya 3 bölümde seviye içinde var. Siz hangi bölümü oynarsanız kırmızı renkli kızgın kuşumuz o dairenin içine geçiyor.

Angry Birds 2 mobil indir2

Oyundaki bir yenilikte beyaz renkli çiçekler. Bu beyaz çiçeklerin üzerine ne gelirse gelsin tutup geri fırlatıyor. Sizin avantajınıza bir durum. Siz kuşunuzu fırlatmaya başladığınız zaman ekranın köşesinde kuşlarımızın kızgınlığı ve domuzların korkusu gözüküyor. Ayrıca kuşu fırlatmak istediğinizde gideceği hedef gösteriliyor. Hatırlarsanız bu farklı bir seride ekstra ve sınırlamalı bir özellikti.

Angry Birds 2 mobil indir3

Angry Birds 2 Fragman

Kart Sistemi Gelmiş

Oyunda bir de kart sistemi mevcut. Oyunu oynadıkça kartlar kazanıyorsunuz. Bu kartlarda sizin istediğiniz kuşlar var. Bu kartları yani kartlardaki kuşları istediğiniz seviyede kullanabiliyorsunuz. Yani oynadığınız seviyede verilen kuşları kullanmak zorunda değilsiniz. Puan aldıkça kart kazanmaya devam ediyorsunuz.

Sponsorlu Bağlantılar

Angry Birds 2 mobil indir4

Boss Domuzlar Çok Zor

Bazı seviyeler arasında boss bölümleri var ve bu boss’ları öldürmek hiçte kolay değil. Bir diğer yenilik ve hoşunuza gitmeyecek bir yenilik zaman sınırlaması. Yani oyunda can sistemi var. Canınız bitince ya bekleyeceksiniz yada para veya kristallerle can alacaksınız.

Angry Birds 2 mobil indir5

Android İçin Angry Birds 2 İndir

iPhone, iPad ve iPod touch (iOS) İçin Angry Birds 2 İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com