Kategoriler
Mobil Özel

Telefon ve Tablet Bir Arada – Asus PadFone Mini

Hem Telefon Hem Tablet

Şimdiye kadar hep bilgisayar ve laptop üreten şirket olarak bildiğimiz teknoloji devlerinden Asus, şimdide akıllı telefon ve tablet sektörüne girdi. Asus şirketi, PadFone Mini isimli modelini çok farklı bir şekilde tasarlamış. Normal Asus akıllı telefonunuzu aynı zamanda istediğiniz zaman tablet olarak kullanabileceksiniz. Aşağıdaki tanıtım videosunu izleyince hem daha iyi anlayacaksınız hemde şaşıracaksınız.

Sponsorlu Bağlantılar

Farklı Bir Tablet ve Akıllı Telefon Tasarımı

Tabletiniz akıllı telefonunuzu yerine taktığınız zaman devreye giriyor. İstediğiniz zaman telefonunuzu yerinden çıkarıp cebinize koyabilirsiniz. İstediğiniz zamanda yerine takıp tablet olarak kullanabilirsiniz. 4.3 inch ekrana sahip telefonunuzu yerine takıp tablet olarak kullanmak istediğiniz de ekran ebatı 7 inch’e çıkıyor ve ağırlığı 415 gram oluyor.

Asus PadFone Mini

Eğer telefonunuzu tablet olarak kullandığınızda sizi birisi ararsa telefonunuzu yerinden çıkarıp herhangi bir kapanma olmadan normal şekilde konuşabilirsiniz. Çift sim kart kullanma özelliği olan bu modelin aynı zamanda SD Kart özelliği de mevcut. Ayrıca saniyede peşpeşe16 çekim yapabilen bu modelde 8 MP kamera mevcut. Kamera görüntüyü %400 netleştiriyor ve telefonunuz çektiğiniz fotoğraflar içinde en iyi olanı kendi seçiyor.

Diğer bir özellikte tablet olarak kullanacağınız zaman taktığınız donanımın şarjını telefona aktarabiliyorsunuz. Telefon hafızası, Micro SD kart ve Web depolama alanlarının hepsi toplamda 85 GB alanı buluyor. Buda muazzam bir hafıza anlamına geliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com