Kategoriler
Yazılım

Bedava Antivirüs ve Güvenlik Programı – Panda Free Antivirus İndir

Bilgisayarı Zararlı Yazılımlardan Koruyan Antivirüs Programı

Panda Free Antivirus programını bilgisayarınıza indirerek en güncel ve en son çıkmış virüslere karşı dahi güvenlik sağlayabilirsiniz. Panda Free Antivirus programının tasarımı oldukça dikkat çekici ve kolay anlaşılır durumdadır. Program da bulunan araçlar; Antivirüs, USB Aşısı, Kurtarma Kiti ve İşlem İzlemedir.

Sponsorlu Bağlantılar

Antivirüs bölümünde bilgisayarınızı olası virüslere karşı tarayabilir, ortaya çıkan virüsleri karantina altına alabilir ya da temizleyebilirsiniz. Taramanın ne zaman yapılacağını planlayabilir ve bu taramaların aylık tarama raporlarını görebilirsiniz.

USB Aşısı sayesinde bilgisayarınıza takılacak USB belleklerinden bulaşabilecek olası zararlı yazılım ya da virüslere güvenlik duvarı oluşturulmuş olur. Böylece sizin bilgisayarınızdan da USB belleklere virüs bulaşmamış olur. Böylece içiniz rahat bir şekilde taşınabilir depolama cihazlarını kullanabilirsiniz.

Kurtarma Kiti ise bilgisayarınıza bulaşmış olan zararlı virüsler bazen silinemeyebilir ve inatçı durumda olduğunda bu durumun üstesinden gelebilir. İşlem İzleme ise anlık olarak bilgisayarınızda gerçekleşen işlemleri izleyebilir ve zararlı olarak hareket eden programların takibini yapabilir ve onlardan kurtulabilirsiniz.

Bedava Antivirüs ve Güvenlik Programı - Panda Free Antivirus İndir

Panda Free Antivirus programını ücretsiz bir şekilde bilgisayarınıza indirerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Panda Free Antivirus dosya boyutu 2.02 MB‘dır. Panda Free Antivirus programının Türkçe dil desteği de bulunmaktadır. Böylece programı kullanırken zorlanmayacak ve kolay bir şekilde anlayabileceksiniz. Aynı zaman da İngilizce dil desteği de bulunmaktadır. Win8, Win7, Vista, WinXP, Win8.1 gibi  Windows işletim sistemli bilgisayarınızda kullanabilirsiniz. Programın üreticisi Panda Software isimli şirkettir.

Sponsorlu Bağlantılar

İndirme Linki: Panda Free Antivirus İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com