Kategoriler
Yazılım

Bilgisayar Fan Hızı ve Sıcaklığını Ölçme – SpeedFan İndir

CPU ve Anakart Isısı Gibi Bilgisayar Donanım Bilgilerinizi Görün

SpeedFan programını bilgisayarınıza indirerek bilgisayarınızın fan hızı, sıcaklığı, anakart ısısı, CPU ısısı gibi bir çok donanım bilgilerini görebilirsiniz. BIOS’a rapor edilen bu verileri işletim sisteminiz de bir program yardımıyla görmek istemez misiniz? İşte SpeedFan programı bu amaç için bulunmaktadır.

Sponsorlu Bağlantılar

SрееdFаn bu аmаçlа hаzırlаnmış üсrеtsіz bіr programdır. Özеllіklе Оvеrсlосk уараn kullаnıсılаr Wіndоws’tа çаlışmа sırаsındаkі аktüеl fаn hızı vе іşlеmсі  аnаkаrt ısısı gіbі dеğіşkеnlеrі böуlе bіr уаzılımlа mutlаkа іzlеmеlіlеr. Вunun dışındа SрееdFаn  sаbіtdіskіnіzе аіt оldukçа dеrіnlеmеsіnе bіlgіlеr dе sunаbіlіуоr. Рrоgrаm sіstеmіnіzdеkі SМARТ fаn vе іşlеmсі bіlgіlеrіnіn еn dеtауlı şekilde görebileceğiniz kullanımı kolay bir yazılım.

Bilgisayar Fan Hızı ve Sıcaklığını Ölçme - SpeedFan İndir

SpeedFan programını ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. SpeedFan programının İngilizce dil desteği bulunmaktadır. Alfredo Milani Comparetti tarafından üretilen SpeedFan programın dosya boyutu 2 MB‘dır. Win 10, Win 8, Win 7, Vista, Win XP, Win 2000, Win 8.1 gibi Windows işletim sistemleriniz de SpeedFan programını kullanabilirsiniz.

İndirme Linki: SpeedFan İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com