Kategoriler
Oyun Özel

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (31 Ekim / 6 Kasım 2016)

31 Ekim – 01 Kasım 2016 Oyunları

Oyun sektörü her geçen gün büyüyor ve her geçen gün birbirinden kaliteli oyunlar çıkmaya devam ediyor. Özellikle Kasım ayı çok önemli. Çünkü oyun sektörünün en iddaalı oyunları genellikle bu ayda bir bir satışa çıkıyor. Bu gelişmelerin yaşandığı bu günlerde yine en iddaalı oyunlar bu hafta satışa çıkıyor. Merakla beklenen bu oyunların en dikkat çekenleri ise Call Duty, FM17 oyunları. İşte 31 Ekim/6 Kasım haftasında çıkacak en iddaalı oyunlardan bazıları.

Sponsorlu Bağlantılar

Haftanın Oyunları

HITMAN Episode 6: Hokkaido

31 Ekim 2016 tarihinde raflardaki yerini alan oyun bildiğimiz Hitman oyunu. FPS türündeki oyun PC, PlayStation 4, ve Xbox One platformları için geliyor.

Hitman Fragman

The Sims 4: City Living

3 Kasım 2016 tarihinde satışa çıkacak olan oyun PC ve Mac platformları için geliştirildi. Alanında en iyi oyunlardan olan bu oyunun bu paketi yine popüler olmaya aday.

The Sims 4: City Living Fragman

Moto Racer 4

3 Kasım 2016’da raflarda yerini alacak bir diğer oyun ise Moto Racer 4 oyunu.  Başta PC ve MAC olmak üzere PS4 ve XBox One platformları içinde geliştirildi.

Moto Racer 4 Fragman

Call of Duty: Infinite Warfare

Belki de bu ay için en çok beklenen oyun olan Call of Duty: Infinite Warfare oyunu 3 Kasım’da satışı çıkıyor. Bu oyunu oynayacak olan talihliler ise PC, PS4 ve XBox One platform sahipleri.

Sponsorlu Bağlantılar

Football Manager 2017 – PC/Mac/Linux

4 Kasım’da raflardaki yerini alacak olan oyun PC, Ma ve Linux işletim sistemleri için çıkacak. Menajerlik oyunlarında lider oyunlardan birisi olan bu seri beklenen oyunlardandı.

Football Manager 2017 Fragman

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com