Kategoriler
Android Özel

Çocukları Takip Etmek İçin En İyi Ebeveyn Kontrolü Uygulamaları-1

Çocukların Çevrimiçi Aktivitelerini İzlemek İçin En İyi Uygulamalar

Anne-babalar her zaman çocuklarını her türlü zararlı şeylerden korumak ister. Gerçek dünyada olduğu kadar internet dünyasında da birçok tehdit var. Günümüz internet dünyasında interneti kullanırken, internet yetişkin veya çocuklar için çok korkunç olabilir. Gerçek şu ki siber alanlar yetişkinlere tehlikede olduğunda çocuğunuza ne kadar zarar vereceğini tahmin edemezsiniz. İnternet; çevrimiçi yırtıcılar, dolandırıcılar, kimlik hırsızlığı, korsanlar, siber zorbalık v.b. gibi tehlikeli tehditlerle doludur. Bütün bunlar küçük çocuklar üzerinde çok derin, olumsuz ve kalıcı etkiler bırakmaktadır.

Sponsorlu Bağlantılar

Kişisel bilgisayarlar, çevrimiçi olarak gitmek için teknolojinin tek kullanıcısı değildir. Akıllı telefonlar, tabletler ve diğer mobil cihazlar gibi birçok cihaz daha bulunmaktadır. Çocuklara oyuncak gibi davranırlar ve internete göz atmak, sohbet etmek, uygulamaları indirmek v.b. gibi durumlarda bunları kullanırlar. Çocuklarımızın bu teknolojileri ve araçları kullanmalarını durduramayacağımız doğrudur. Sınavlarına, ev çalışmalarına, sınavlara, grup çalışmalarına v.b. hazırlıklı olmak için bilgisayar ve internete ihtiyaçları var. Ama anne-babalar tüm çocuklarının maruz kaldığı şeyleri düşünmekten çekinmiyorlar.

Aslında çocuklarınızın veya genç yetişkinlerin akıllı cihazlarında neler yaptıklarını öğrenmenin yolları vardır. Endişenizi gidermek ve çocuklarınızı çevrimiçi ortamda korumak için ebeveyn kontrolü uygulamaları yapılır. Bugün bu yazıda en iyi ebeveyn kontrol uygulamalarından bahsedeceğiz. İşte, çocuğunuzun çevrimiçi etkinliklerini takip etmek için en iyi 5 ebeveyn kontrolü uygulaması.

Çocukları Takip Etmek İçin En İyi Ebeveyn Kontrolü Uygulamaları-2

Norton Family Parental Control

Android için Norton Family Parental Control, gerçekten mevcut güçlü web filtreleme uygulamalarından biridir. Bu uygulamanın ana avantajı, web arayüzünün her zaman gerektirilmemesi ve ebeveynlerin metinleri, çağrıları engelleyebilmesidir. Bazı siteler, başlangıçta belirlediğiniz çocuğun doğum yılına dayalı engelleme listelerinde zaten bulunmaktadır. Çocuğunuzun hangi sitelere ziyarete izin verileceğini kendiniz belirleyebilirsiniz.

Ayrıca, çocuğunuzun farkında değilseniz çocuğunuzun yerini de takip edebilirsiniz. Ebeveynler portalı, çocuk engellenen bir siteye erişmeye çalışırsa bir bildirim alacaktır. Çocuklarınızın çevrimiçi yaptıklarının 90 günlük geçmişini kontrol edin ve ortaya çıkan yeni alışkanlıklarını görün. Norton Family Parental Control, sınırsız sayıda cihazı destekleyebilir. İlk 30 gün boyunca ücretsizdir. Daha sonra 19 Dolara satın almalısınız.

Sponsorlu Bağlantılar

Norton Family Parental Control Video

https://www.youtube.com/watch?v=LD05Wo-vFEE

Norton Family Parental Control İndir

Net Nanny

Net Nanny, bir android cihaz üzerinde ebeveyn kontrolü için en iyi filtreleme özelliklerini getirir. Metinler, resimler üzerinde maskeler ve ayrıca akıllı telefon uygulamalarının engellenmesini yönetmek için en iyi araçlara sahiptir. Arama sonuçlarının çocuk dostu olması için tüm arama motorları için sıkı arama ayarlarını zorlar.

Net Nanny, çocuğunuzun seviyesinin ne olduğunu bilmek için en önemli şey olan çocuğunuzun yaş profiline dayanan inanılmaz bir izleme servisi sunmaktadır. Ve tüm bu hizmetlerin ücreti yılda sadece 12,99 dolar. İsterseniz Amazon üzerinden deneme sürümünü alabilirsiniz.

Net Nanny Video

Net Nanny İndir

Parental Control Board

The Parental Control Board, çevrimiçi olarak çocuğunuzun etkinliklerini izlemek ve yönetmek için yardımcı olur. Telefona indirilen uygulamaları izler ve bunu yapmak isterseniz onları kısıtlamanıza izin verir. Tüm çağrı günlükleri, mesajlar ve gerçek zamanlı yer bilgileri telefonuyla istediğiniz zaman edinebilirsiniz. Parental Board, ebeveynlere kara liste ve beyaz liste çağrıları yapma olanağı ile gelen/giden birkaç telefon numarası için mesajlaşma olanağı sağlar.

Parental Control Board İndir

Screen Time Parental Control

Adından da anlaşılacağı gibi, Ekran Zamanlı Ebeveyn Kontrolü, çocuklarınızın telefonu kullanması için ekran saatini yönetir. Bu uygulamanın ana özelliği, anne ve babalar tarafından ayarlandığı gibi zamana göre farklı uygulamaları engelliyor olması. Çocuğunuzu uyku saatinde çocuğunuzun kullanmasını istemiyorsanız o zamanlar boyunca uygulamaları engelleyin ve ayrıca kullanılacak uygulamaların zaman sınırını da ayarlayabilirsiniz.

Video

Screen Time Parental Control İndir

Qustodio Parental Control

Qustodio Parental Control, çocuğunuzun çevrimiçi etkinlikleri üzerinde kontrol sahibi olmanız için sorununuza bir başka çözümdür. Ancak ücretsiz deneme süresi yalnızca üç gündür ve o zaman amazon’da yılda 44.95 dolar abonelik yapmak zorunda kalırsınız. Qustodio, tarayıcıdan bağımsız bir ebeveyn uygulamasıdır ve bunları çocuğunuzun kullandığı herhangi bir tarayıcıdan yönetebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Listedeki kumar, pornografi ve uyuşturucu olarak sınıflandırılan tüm siteleri engelliyor. Çocuğunuz engellenen kategori sitelerine eriştiğinde bir uyarı e-postası alacaksınız ve çocuğunuz bloke siteler için bir proxy kullanacak kadar akıllıysa, Qustodio uzaklaşır ve https trafiğini filtreler ve bu engellenen siteleri görüntülemelerine izin vermez.

Qustodio Parental Control Video

Qustodio Parental Control İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com