Kategoriler
Mobil

En Çok Bağımlılık Yapan Mobil Oyunlar

Akıllı Telefon ve Tabletinizi Elinizden Düşürmeyen Oyunlar

Akıllı telefonlar ve tabletler çıktıktan sonra bu mobil cihazları birçok işimizde kullanmaya başladık. Bunun yanı sıra eğlence amaçlı da kullandığımız oluyor. Yani oyun oynamak için. Ama bazı oyunlar var tıpkı çekirdek çıtlar gibi bırakmak istesen de bırakamıyor, zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Başta Android ve iOS platformlar olsun bütün mobil cihazlarda bulabileceğiniz birçok bağımlılık yapıcı oyun bulunmakta. İşte bu bağımlılık yapıcı oyunlardan en bağımlıları…

Sponsorlu Bağlantılar

Bağımlılık Yapan Oyunlar

1 – Agar.io

bağımlılık yapıcı mobil oyunlar

Bahsedeceğimiz ilk oyun son zamanların popüler oyunu Agar.io isimli oyun. Hem Android hemde iOS platformunda oynanabilen bu oyun kısaca balon büyütme oyunu. Bir süre sonra inanılmaz derecede bağımlılık yapıyor ve telefon veya tabletinizi elinizden bırakamıyorsunuz.

Android İçin Agar.io İndir

iPhone, iPad ve iPod touch İçin Agar.io İndir

2 – UltraFlow

İkinci oyun ise UltraFlow oyunu. Bu oyunda da ekranın altında bulunan küçük çemberi ekrandaki engelleri de kullanarak ekranın farklı bir bölgesinde bulunan büyük çemberin içine sokmak. Bu durum  kolay değil ve bir süre sonra engelleri kullanmak ve engelleri geçmeye çalışmak bağımlılık yapıyor.

Android İçin UltraFlow İndir

iPhone, iPad ve iPod touch İçin UltraFlow İndir

Windows Phone İçin UltraFlow İndir

3 – Two Dots

Bir diğer bağımlılık yapıcı oyun ise Two Dots isimli oyun. Bu oyunda ise aynı renkli birden fazla noktalar var. Sizin göreviniz ise aynı renkli noktaları kurallara göre birleştirmek.

Android İçin Two Dots İndir

iPhone, iPad ve iPod touch İçin Two Dots İndir

4 – Tadpole Tap

Bir diğer oyun ise atari tarzı geliştirilen Tadpole Tap isimli oyun. Bu oyunda karakterlerimiz balıklar ve bu karakterler ile birçok maceraya çıkıyorsunuz. Engeller, yemekler v.b. kurallarla bağımlılık yapıcı türden bir oyun.

Sponsorlu Bağlantılar

iPhone, iPad ve iPod touch İçin Tadpole Tap İndir

5 – Current Flow

Son olarak sizlere bahsedeceğimiz bağımlılık yapıcı oyun Current Flow isimli oyun.  Bu oyunda ise tesisat borusu döşer gibi enerjiyi borulardan istenilen yere götürmelisiniz. Oldukça zor bir oyun.

Android İçin Current Flow İndir

iPhone, iPad ve iPod touch İçin Current Flow İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com