Kategoriler
Windows Phone

En Çok Tercih Edilen Windows Phone Akıllı Telefonlar ve Sürümleri

Windows Phone Kullanıcılarının Tercihleri

Windows Phone işletim sistemine sahip akıllı telefonlar ve Windows Phone sürümleri için geliştirilen Windows Phone 8.1 geliştirici önizleme sürümü hem Windows Phone geliştiriciler tarafından hemde Windows Phone kullanıcıları tarafından büyük ilgi gördü. Bunun sonucunda da en çok kullanılan Windows Phone akıllı telefonlar ve Windows Phone sürümleri belirlenmiş oldu.

En Çok Kullanılan Windows Phone Akıllı Telefonlar

Yapılan bu hamle ile ortaya çıkan istatistikte Windows Phone Nokia Lumia’nın rolünün ne kadar büyük olduğu ortaya çıkmış oldu. Windows Phone 8 üreticileri arasında Nokia’nın %93,5’lik payıyla büyük üstünlüğü bulunurken, Windows Phone telefonlar arasında Lumia 520’nin de dünya çapında %34,3’lük payla liderliği dikkatlerden kaçmıyor. En çok tercih edilen diğer WP8 modelleri ise, sırasıyla Lumia 920, 625 ve 620.

Sponsorlu Bağlantılar

Ayrıca Bakınız; Nokia Lumia 520 Hakkında Herşey

Nokia Lumia 520 Windows Phone

En Çok Kullanılan Windows Phone Sürümleri

Windows Phone 8.1’in bu sürümünün indirilmeye sunulalı henüz 1 hafta gibi bir süre olduğunu göz önüne alırsak, şimdiden 1 milyon indirilme rakamını geçmiş olmasını önemli bir başarı olarak gösterebiliriz. Adduplex’in rakamlarına göre WP 8.1, şu an Windows Phone dünyasının %3.1’lik kısmını oluşturuyor. Tahminen toplam pazarın kullanıcı sayısı ise, 50 milyon kadar. Buna göre de %3.1’lik payın 1 buçuk milyon kullanıcıya denk geldiği ifade ediliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com