Kategoriler
Mobil

En Kararlı (Stabil) Android Akıllı Telefon

En Stabil Akıllı Telefon Araştırması Yapıldı

Günümüzde telefon kullanıcıların büyük oranı akıllı telefon kullanmakta. Ama akıllı telefonların düşük ihtimalde olsa çökme yani bir daha açılmama riski var. İşte bu durumu araştıran Apteligent firması Android işletim sistemli akıllı telefonları araştırdı ve çökme ihtimali en az olan Android akıllı telefonu açıkladı. Yani en kararlı (stabil) Android akıllı telefon ortaya çıktı.

Sponsorlu Bağlantılar

Çökme İhtimali En Az Olan Android Telefon

Belki de hiç kimse akıllı telefon alırken çökme ihtimali kriterini göz önüne almıyor. İşte Apteligent firması bu kriteri araştırdı. Başta Samsung, LG, Sony, HTC olmak üzere birçok Android telefonları stabil testine tabii tuttu. Bu araştırma yapılırken bu telefonlara binlerce uygulama yüklendi.

En kararlı Android akıllı telefon Sony markasının Xperia modelleri. 500 binden fazla uygulama yüklenerek test edilen Sony Xperia akıllı telefonlar %0.08 oran ile en kararlı yani çökme ihtimali en az olan Android akıllı telefon oldu.

En Kararlı Android Akıllı Telefon Hangisi

Sony markasının ardından Motorola  ikinci sırada, HTC üçüncü sırada yer aldı. Samsung ise 4. oldu. Beşinci LG, altıncı ise ZTE markası oldu.

NOT: Bu sıralama sadece uygulama çökme oranlarına göre yapılmıştır. Ama her markanın farklı cihazlarının farklı özellikler ve deneyimler sunduğunu unutmayın.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com