Kategoriler
Soru Cevap

Facebook Hesabı Açmak İçin E-posta (Email) Hesabı Nasıl Alınır?

Sizin sorunuz:

Sponsorlu Bağlantılar

[question] “Facebook hesabı açmak için e-posta hesabı nasıl açılıyor? [/question]

Bizim cevabımız:

Facebook İçin E-posta Adresi Nasıl Açılır?

Bilindiği gibi Facebook dünyanın en popüler sosyal paylaşım sitelerinden birisi. Facebook’ta hemen hemen her türlü bilgiyi paylaşabiliyorsun ve anlık olarak mesajlaşma imkanınızda var. Bunların yanı sıra birçok eklentileri ile ekstra özelliklere de sahip. Sizde Facebook sosyal paylaşım sitesine üye olmak istiyorsanız öncelikle kendinize bir e-posta yada diğer bir ismiyle e-mail adresine sahip olmak zorundasınız. Çünkü Facebook’a giriş yaparken e-mail adresi ve şifre kullanılmakta.

E-Mail Adresi Nasıl Alınır?

Facebook’a girmek için herhangi bir e-posta adresinizin olması gerekir. Dünyanın en çok kullanılan e-posta hizmetlerinden birisi olan hotmail.com genel olarak kullanılmakta. Ama isterseniz başka adreslerden de e-posta adresi alabilirsiniz. Örneğin gmail, yahoo, yandex gibi.

Facebook İçin Hotmail.com Adresi Nasıl Alınır?

Eğer kendinize hotmail.com şeklinde bir e-posta almak isterseniz bunun için öncelikle hotmail.com giriş sayfasına girmelisiniz.

Hotmail.com giriş sayfası için TIKLAYIN.

Bu noktadan sonra yapacağınız adımlar ve detaylı bilgi için TIKLAYIN…

Yukarıda yönlendirildiğiniz sayfada söylenenleri adım adım yaptıktan sonra artık bir hotmail.com şeklinde bir e-posta adresiniz olmuş olacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Facebook için e-posta adresi alma

Bu e-posta adresi ile FACEBOOK sitesine girin ve anasayfadaki hesap aç bölümündeki boş alanları uygun bir şekilde doldurun. Ardından yönlendirmeleri takip ederek Facebook’a giriş yapabilirsiniz. Belirleyeceğiniz şifre hem sayı hemde harf içersin. Daha güvenli olacaktır. Örneğin; deneme7596345.

Sponsorlu Bağlantılar

“Facebook Hesabı Açmak İçin E-posta (Email) Hesabı Nasıl Alınır?” için 2 yanıt

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com