Kategoriler
İnternet

Facebook’da Beğendiğiniz Sayfaları Gizleyin!

Facebook Paylaşımlarınızı Gizleme

Malum Facebook üzerinde beğendiğiniz bütün paylaşımlar herkes tarafında  görülmekte. Ancak bu beğenilerinizi bazı kimselerin görmesinden rahatsız olabilir hatta görmemelerini isteyebilirsiniz. Sayfalardan gelen güncellemeleri takip edebilmem için beğenmem gerekiyor diyebilirsiniz ancak beğenmeden de sayfaları takip etmeniz mümkün. Mesela sanatçıyı takip etmek istiyorsunuz ve sanatçının sayfasını beğenerek takip etmeye başlıyorsunuz. Ancak bunu başkaları da görüyor ve siz görmelerini istemiyorsunuz. Başkalarının beğendiğiniz sayfaları görmesini istemiyorsanız ve gizlemek istiyorsanız aşağıdaki adımları izleyin.

Sponsorlu Bağlantılar

Sadece Ben Seçeneğini Kullanın

facebook beğenme gizleme

  • Profilinizde yer alan Beğenmeler sayfasına gidin ve buradan Düzenle seçeneğine tıklayın.
  • Kaldırmak istediğiniz beğenmenin üzerine gelip X’e tıklayarak onu kategorisinden kaldırın.
  • Aşağı kaydırın ve kullanmadığınız kategorilerden bir tanesinin üzerine gelin (Spor Takımları veya oyunlar gibi). Bu kategorinin görünürlüğünü “Sadece Ben” olarak ayarlayın.
  • Şimdi gizlemek istediğiniz beğenmeyi bu kategoriye ekleyin. Beğenmenin bu kategoriyle ilgisi olmasa bile Facebook onu eklemenize izin verecek.

Son olarak sayfanın üst tarafında bulunan “Düzenlemeyi Bitir“e tıklayın ve düzenlemeyi bitirin. Artık arkadaşlarınız bu kategorideki beğenmelerinizi görmeyecek ve sadece kendiniz göreceksiniz.

Şuan için sadece kategori gizleyebiliyorsunuz. Tek tek sayfaları görünmez yapmak henüz mümkün değil.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com