Kategoriler
Ne & Nasıl

FIFA 16 Demo Türkçe Klavye Ayarları (Resimli Anlatım)

Fifa 16 Demo Kontrol Tuşlarını Değiştirme

Fifa futbol oyununun hemen hemen her serisinde olduğu gibi Fifa 16 serisinde de bilgisayarlarda klavye ayarları birçok oyuncu tarafından değiştirilmek istenmekte. Bunun nedeni ise bilgisayarında Fifa oynayan her oyuncunun kendi alışkanlıklarından vazgeçmek istememesi. Bu da gayet normal bir durum. Daha önceki Fifa serilerinde olduğu gibi Fifa 16 oyununda da klavye ayarları değiştirilebiliyor. Nasıl yapıldığına beraber bakalım.

Sponsorlu Bağlantılar

Fifa 16 Demo Klavye Ayarları Değiştirme

fifa 16 klavye ayarları-0

Fifa 16 oyununu bilgisayarda oynamak isteyenler isterlerse klavye ayarlarını değiştirebilirler. Zaten oldukça basit bir işlem. Fifa 16’da klavye ayarlarını değiştirmek için öncelikle “Takım Seç” menüsüne girin. Burada ekranın en üstünde bir tane gamepad resmi göreceksiniz. Aynı ekranın sol alt bölümünde ise klavye, mouse resimleri göreceksiniz. Burada oyun kolunun sağ sol tuşları ile “Alternatif” menüsünü buluyorsunuz ve oyun kolunda “D” tuşuna basıyorsunuz.

Daha sonra karşınıza çıkan ekranda en üstte bulunan “Kontrol Cihazı” menüsünü “Yalnızca Klavye” seçin. İsterseniz “Klavye + Fare” seçeneğini de seçebilirsiniz. Ama böyle olunca fare ile de oynamak zorundasınız. Bizler “Yalnızca Klavye” seçeneği üzerinden devam edeceğiz.

fifa 16 klavye ayarları-1
Resmi büyütmek için resim üzerine tıklayın
fifa 16 klavye ayarları-2
Resmi büyütmek için resim üzerine tıklayın

Daha sonra gamepad tuşlarından “E” tuşuna basıyorsunuz. Karşınıza çıkan ekranda artık klavye ayarlarınızı yapabilirsiniz. Klavye tuşlarını ayarlamak için değiştirmek istediğiniz alanın üzerine gelin ve klavyeden “Enter” tuşuna basın ve olmasını istediğiniz tuşa basın.

fifa 16 klavye ayarları-3
Resmi büyütmek için resim üzerine tıklayın

Değişiklikleri yaptıktan sonra çıkarken “Geçici yapılandırma” bölümüne basın.

fifa 16 klavye ayarları-4
Resmi büyütmek için resim üzerine tıklayın

Böylece Fifa 16 demo oyununu klavyeden rahatlıkla oynayabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com