Kategoriler
Özel Teknoloji

Galaxy Note 6 Yerine Galaxy Note 7 Olacak

Yeni Galaxy Note Serisinin İsmi Değişecek

Samsung, neredeyse her sene piyasaya sunduğu Galaxy Note serisinde isim değişikliğine gidiyor. En son Galaxy Note 5 modelini çıkaran Samsung’un bu yıl Galaxy Note 6 modelini çıkarması bekleniyordu ama Çinin Twitter’ı olarak adlandırılan Weibo sitesindeki bir resim bu beklentileri suya düşürdü. Çok büyük bir ihtimalle Galaxy Note serisinin yeni ismi Samsung Galaxy Note 7 olacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Samsung Galaxy Note 7 Görüntülendi

İsim değişikliğine giden Samsung, yeni Galaxy Note serisi ile ilgili tasarım görüntülerini daha önce paylaşmıştı. @OnLeaks tarafından paylaşılan tasarım görüntülerinden sonra Çinin mikro-blog sitesi Weibo’da Samsung’un yeni note serisi modelinin isminin Galaxy Note 7 olacağı da neredeyse kesinleşti. Yani piyasaya çıkacak olan bir sonraki Galaxy Note akıllı telefon modeli Galaxy Note 7 olacak.

Galaxy Note 6 Yerine Galaxy Note 7 Olacak

Peki bu değişim Samsung’un üst seviye akıllı telefon model serisi olan Galaxy S serisine yansıyacak mı? Bu konu da henüz bir bilgi yok. Samsung Galaxy Note 7 ile ilgili gerek özellik gerekse tasarım olarak bir çok sızıntı haberleri mevcut ama biz kesinlik kazanmadan şimdilik bu konulara değinmeyeceğiz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com