Kategoriler
Mobil

Galaxy Note 7 Neden Patlıyor?

Samsung, Galaxy Note 7 Modellerini Geri Çağırıyor

Samsung, yüksek satış rakamları beklediği ve en üst sınıf akıllı telefon modeli olan Galaxy Note 7 konusunda büyük hayal kırıklığı yaşadı. Çünkü Galaxy Note 7 sahiplerinin telefonları bir bir patlamaya başladı. Samsung ise bu sorundan dolayı Galaxy Note 7 akıllı telefonları geri çağırdı. Bu durum 1 Milyar Dolardan fazla zarar sebep olsa da geri çağrılmalar devam ediyor. Tabi Galaxy Note 7 satışları da şu an için durdurulmuş durumda.

Sponsorlu Bağlantılar

Patlamanın nedenini insanlar araştırırken Samsung, bir süre sessizliğini korudu ve sonunda Samsung UK resmi sitesinde açıklama yaptı ve patlamanın nedenini açıkladı.

Galaxy Note 7’de Patlamalara Batarya Sebep Oluyor

galaxy-note-7-neden-patliyor

Samsung’un başını ağrıtan ve milyar dolarlar zarar ettiren patlamaların sebebi batarya. Patlamanın arkasındaki sebebin batarya olduğunu açıklayan Samsung, bataryadaki anot ve katot temasa geçmekte ve bu da patlamaya sebep olmakta. Açıklamanın devamında hatanın çok nadir görülen bir üretim hatası olduğu da belirtildi.

Samsung Galaxy Note 7 Özellikleri ve Fiyatı

Yani Galaxy Note7 telefon şarj olurken anot ve katotun temas etmesi bataryanın çabuk ısınmasına ve devamında da yanmasına sebep oluyor. Şimdi ise Samsung, batarya değişimi yapmaya başlayacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com