Kategoriler
Ne & Nasıl

General Mobile 5 Geliştirici Seçenekleri Açma/Kapatma

GM (General Mobile) 5 Geliştirici Seçenekleri Özelliği

General Mobile 5 yada kısaca GM 5 akıllı telefonlarda geliştirici seçenekleri kullanıcılarına kapalı olarak gelir. Yani varsayılan ayarı pasiftir. Ama isterseniz bu Geliştirici Seçeneklerini açabilirsiniz. Üstelik bu özelliği açmak oldukça basittir. Yalnız şunu belirtelim ki GM 5 Geliştirici Seçenekleri açtığınız taktirde menüden kaldırmanız mümkün değil. Bunun için fabrika ayarlarına döndürmelisiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

GM (General Mobile) 5 Geliştirici Seçenekleri Açma

GM 5 telefonunuzda Geliştirici Seçenekleri açmak için öncelikle menüden “Ayarlar” bölümüne girin ve buradan “Sistem>Telefon Hakkında” yolunu izleyin. Karşınıza çıkan ekranda en altta “Derleme numarası” isminde bir başlık göreceksiniz. Buraya 7-8 defa ard arda hızlı bir şekilde parmağınız ile dokunmalısınız (dokunup beklemeyin, parmağınız ile dokunup tekrar çekin).

Artık GM 5 telefonunuzda Geliştirici Seçenekleri açılmış oldu. Bu seçeneği görmek için “Ayarlar>Sistem>Telefon Hakkında” yolunu izleyerek burada Geliştirici Seçenekleri seçeneğininde olduğu göreceksiniz. Artık normal kullanıcılara kapalı olan bu seçenek ile istediğiniz hassas ayarları değiştirebilirsiniz.

GM (General Mobile) 5 Geliştirici Seçenekleri Kapatma

Geliştirici Seçenekleri’nin kapatmak için menüden girip kapat diyebilirsiniz ama Ayarlar bölümünden tamamen kaldırmak için fabrika ayarlarına döndürmelisiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com