Kategoriler
Android iOS

Hangouts İkiye Ayrıldı – Hangouts Meet ve Hangouts Chat Duyuruldu

Şirketlere Özel Hangouts Meet ve Hangouts Chat

Google tarafında birçok Android telefonlar ön yüklü uygulama olarak gelen Hangouts uygulaması bir türlü istenilen başarıya ulaşamadı. Ama Google, Hangouts hizmetinden de vazgeçmedi. Yakın zaman önce görüntülü konuşma uygulaması olarak Google Duo ve anlk mesajlaşma uygulaması olarak da Google Allo isimli uygulamalar çıkmıştı. Bu uygulamalar genel kullanıcılar için yayınlandı. Bu nedenle olsa gerek bu kez duyurulan Hangouts Meet ve Hangouts Chat uygulamaları daha çok şirketlere yönelik olarak geliştirildi. Hangouts Meet uygulaması görüntülü konuşmak ve Hangouts Chat ise anlık mesajlaşmak için geliştirildi.

Sponsorlu Bağlantılar

Hangouts Görüntülü Konuşma ve Mesajlaşma Şeklinde 2’ye Ayrıldı

Hangouts Meet uygulamasının konferans özelliği var. Yani aynı anda 30 kişiye kadar görüntülü görüşmeler yapabilirsiniz. Hangouts Chat uygulaması ise mesajlaşma ihtiyacını giderecek. Bu uygulama ile belirli başlıklar altında sanal odalar kurarak mesajlaşabilirsiniz.

Kısacası doğrudan şirket ihtiyaçlarına yönelik geliştirilen bu iki uygulama da ücretsiz ve daha birçok özelliğe sahip. Şirket içinde işleri bir hayli kolaylaştıracak iki hizmet.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com