Kategoriler
İnternet

Hızlı Bir Alternatif İnternet Tarayıcısı Opera Yeni Sürümü

Opera 22 Sürümü

Popüler internet tarayıcılar olan Chrome, Firefox ve İnternet Explorer’dan sonra belki de akıllara ilk gelen tarayıcı olan Opera 22. sürümü ile karşınızda. Alternatif tarayıcıların başında gelen Opera internet tarayıcısının yeni sürümü hem Windows için hemde Mac (OS X) iin yayınlandı. Her yeni sürümünde olduğu gibi bu sürümünde de kendini her anlamda geliştiren Opera 22 sürümünü deneyin.

Opera 22’yi Hemen İndirin

Opera’nın yeni temalarına resmi internet sitesinden ulaşmak mümkün. Ayrıca, çevrimiçi bir görseli tarayıcıda tema olarak kullanmak da oldukça kolay. Hazır temalara buradaki linkten ulaşabilirken, çevrimiçi görselleri tema olarak kullanmak için üzerlerinde sağ tıklama yaparak “Görseli tema olarak kullan” seçeneğini seçmeniz gerekiyor.

Sponsorlu Bağlantılar
Opera
Opera

 

Temalar arası geçişleri ise OS X’de Menu/Theme, Windows’ta ise View/Show Themes yolları ile ulaşılan tema bölümlerinden yapmanız mümkün. Opera 22’nin bir diğer güzel özelliği ise güncelleme işini sessiz sedasız halletmesi. Opera’nın “sessiz güncelleme” adını verdiği bu yeni özellik sayesinde her hangi bir uyarı ya da pencere görünmeden güncellemeler indiriliyor ve yükleniyor.

Windows İçin Opera 22 İndir Download

Mac İçin Opera 22 İndir Download

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com