Kategoriler
Mobil

Huawei Ascend P7 Mini Akıllı Telefon Geliyor

Huawei’den Mini Model Gözüktü

Artık üst seviye telefonlar çıktıktan sonra birde aynı modelin Mini’sini göreye alıştık. Bunu daha çok Samsung’un Galaxy S serisinde görmekteyiz. Galaxy S3 Mini, Galaxy S4 Mini ve şimdi de Galaxy S5 Mini beklenmekkte. Bu geleneğe Huawei de katıldı. Yakın zamanda tanıtılması beklenen Huawei şirketinin Ascend P7 Mini model akıllı telefonuna ait kompakt model ortaya çıktı.

Huawei’nin en üst seviye akıllı telefonu olacak olan Ascend P7 Mini model telefonun asıl modeli olan Huawei Ascend P7 akıllı telefon ile ilgili detayları HABERİMİZDE duyurmuştuk.  Bu zamana merakla beklenen yeni üst seviye akıllı telefona dair birçok sızıntı ve söylenti gündeme gelmişti. Ancak, bu sefer Ascend P7’nin kompakt modeli ortaya çıktı. Büyük ihtimal mini model önümüzdeki ay (7 Mayıs) Huawei Ascend P7 ile birlikte duyurulacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Huawei Ascend P7 Mini Özellikleri ve Fiyatı

Kısa bir süre önce ortaya çıkan bilgilere göre Ascend P7 Mini, 5 inç büyüklüğünde ve 1920 x 1080 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip. Gücünü Qualcomm’un 1.2GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemci barındıran Snapdragon 400 yonga setinden alan cihazda, Adreno 305 GPU ve 1GB RAM mevcut. Arka tarafında 8MP’lik ana kameraya sahip olan mini cihazda, 5MP’lik ön kamera bulunuyor.

Huawei Ascend P7 Mini özellikleri fiyatı

MicroSD kart desteği ve 8MP dahili depolama alanına sahip olan Ascend P7 Mini’de, 2000 mAh batarya bulunuyor.
Huawei Ascend P7 Mini’nin 250-300 Euro fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com