Kategoriler
Mobil

Huawei Ascend P7 Özellikleri ve Fiyatı

Rekabete Huawei de Girdi

Akıllı telefonlarda sık sık iddaalı modeller çıkaranlar ve rağbet görenler aşağı yukarı hep aynı. Apple, Samsung, Sony, LG, Nokia ve HTC. Bu şirketlerin dışında kalan Huawei şirketi de bu piyasaya girmek üzere. Ascend P7 isimli modeli ile iddaalı bir giriş yapmak isteyen Huawei, çıkaracağı bu akıllı telefonunun özellikleri de oldukça iyi.

Huawei Ascend P7 Özellikleri ve Fiyatı

Ascend P6’ya nazaran oldukça güçlü donanımlar barındıran Ascend P7, 5.0 inç büyüklüğünde ve 1920 x 1080 piksel çözünürlüğünde TFT LCD ekrana sahip. Gücünü 1.6 GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemci barındıran yonga setinden alan cihaz, 2 GB RAM ve 16 GB dahili depolama alanı sunuyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Huawei Ascend P7 özellikleri fiyatı

Belgenin yanı sıra cihazın tasarım olarak selefine çok benzediği ancak metal gövdeye sahip olacağı da diğer söylentiler arasında yerini aldı. Huawei Ascend P7, arka tarafında 13 MP’lik kameraya sahip olurken, ön tarafında ise 8 MP’lik ikinci bir kamera bulunuyor. Batarya değeri ise 2460mAh.

Piyasaya Çıkış Tarihi

Şirketin geliştirmiş olduğu Emotion 2.0 Android arayüzü sürümüne sahip olan Ascend P7, gelecek yılın Nisan ayında piyasada olabilir. Fiyat hakkında ise henüz bir bilgi bulunmuyor. Huawei, Ascend P7’nin resmen tanıtılacağı basın etkinliği için davetiye gönderimine başladı. Paris’te düzenleneceği bildirilen etkinliğin tarihi ise 7 Mayıs. Bu da gösteriyor ki çok yakın bir zamanda başlayacak olan yeni nesil telefon savaşlarında Huawei’nin de cephesi olacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com