Kategoriler
İnternet

Instagram Hikayeler 1 Yaşında

Instagram, 1. Yaşına Özel İstatistikleri Açıkladı

Instagram, Snapchat’ın bir yıl önce Instagram Öyküleri’ni başlatması için kopyalarını çıkardı. Şu an 250 milyonu aşkın kullanıcısı olan bu özellik, ilk doğum gününü kutluyor. Instagram, Snapchat’ı endişelenecek Öyküler hakkında bazı istatistikler paylaştı. Instagram, kullanıcı görüşlerini bildirirken, 25 yaşın altındakiları, platformunda günde 32 dakikadan fazla harcıyor; 25 yaş ve üstü ise günde 24 dakikadan fazla harcıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Facebook’a ait fotoğraf ve video paylaşım sitesi son bir yılda Instagram Hikayeleri’nde 20’den fazla yeni özellik sundu.

Instagram Hikayeler’in En Popülerleri

Instagram Hikayelerindeki en iyi beş; konum etiketi, Jakarta, São Paulo, New York, Londra ve İspanya. Canlı Konum etiketi, Dijital saat etiketi, “Beğen” etiketi, Hashtag etiketi ve Hava Durumu etiketi ilk 5’te. Filtreler söz konusu olduğunda, Puppy ear, Uyku maskesi, Bunny kulakları, Kalp şeklindeki dartlarla aşk ve Koala kulakları en çok kullanılan filtrelerden bazıları.

Bu arada, Günaydın, İş, İyi Geceler, Ruh Hali, Sevgi popüler hashtaglardan bazıları. Instagram, 1. yaşına özel doğum günleri ve kutlama çıkartmaları yayınlıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com