Kategoriler
İnternet Özel

Instagramı İnternet Olmadan Kullanma

F8 Konferansında Instagramın Yeni Özelliği Tanıtıldı

F8 konferansında konuşan Mark Zuckerberg, Instagrama çevrimdışı versiyonun ilave edileceğini ilan etti. Bu yeni özellik ile kullanıcılar internet bağlantıları olmasa bile uygulamayı kullanabilecekler. Geleneksel F8 geliştirici konferansında gelecek planlarını paylaşan Facebook, popüler uygulaması Instagram hakkında da önemli açıklamalarda bulundu. F8-in ilk gününde açılış konuşmasını gerçekleştiren Mark Zuckerberg, Instagrama çevrimdışı versiyonun ilave edileceğini ilan etti.

Sponsorlu Bağlantılar

Offline Instagram Modu Geliyor

Instagram’ın gelişmekte olan piyasalarda da popüler olmasını isteyen Facebook, bu yeni özelliği de bu pazarları düşünerek hazırladı. Instagram’ın yeni çevrimdışı sürümü, yüksek hızlı internetin olmadığı yerlerde kullanıcılara çok daha iyi ve kesintisiz bir sosyal medya deneyimi sunmayı hedefliyor. Yeni offline sürümü aracılığıyla Instagram kullanıcıları internet bağlantıları kesildiğinde de mevcut içerikleri, profilleri ve bildirimleri görebilecek.

Ayrıca beğeni, izleme ve yorum yazma gibi temel özellikler de çevrimdışı versiyonda kullanabileceksiniz. İnternet bağlantısı yokken yapılan tüm bu işlemler çevrimdışı olarak işaretlenecektir ve internete takıldığı anda otomatik olarak yenilenecek. Şimdilik sadece Instagram’ın Android uygulamasındaki beta kullanıcıları tarafından kullanılabilen çevrimdışı modu, ileri ki aylarda herkes için kullanıma sunulacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com