Kategoriler
iOS

iOS İçin Youtube, DailyMotion ve Vimeo İzleme Uygulaması – UltraTube Pro

Video İzlemek İçin Dolaşmayın

Özellikle Türkiye’de internetten video izleme denildiğinde hemen herkesin aklına gelen ilk internet sitesi Youtube’dur. YouTube’dan sonra ise ilk 5 sırada mutlaka DailyMotion ve Vimeo vardır. İşte internetten video izleme konusunda ilk sıralarda bulunan bu 3 video paylaşım sitesini bir araya toplayan bir uygulama yayınlandı. UltraTube Pro.

Sponsorlu Bağlantılar

Sadece iPhone ve iPad İçin

Youtube, DailyMotion ve Vimeo kullanıcılar tarafından en çok ziyaret edilen video servisleri. Bu servislerde video izlerken saatlerce geçebilir, gerekli videoyu aratması ve bulması da zaman alabilir. UltraTube Pro, üç video servisini tek yerde topluyor. Aynı anda üç sitede video aramsı daha kolay hale gelirken, videoları birleştirerek oynatma listeleri oluşturabilirsiniz.

UltraTube Pro

 İnternet Videoları Tek Bir Yerden İzleyin

Favori eğlenceli videoları tek listede toplama imkanınız var. Daha fazla seçenek sunan uygulamanın değeri 3.99 TL olmasına rağmen bugünlük ücretsiz. Hem iPhone hem de iPad uyumlu. İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Japonca, Portekizce, İspanyolca dillerinde geliştirilmiş program sayesinde artık video sitelerini tek tek dolaşmayacaksınız.

Yayından kaldırılmıştır.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com