Kategoriler
Mobil

iPhone 6 Yeni Konsept İçin Video Yayınlandı

iPhone 6 Netleşiyor

Uzun süredir iPhone 6 haberlerini duymaktayız. Hemen her gün yeni bir haber okuyoruz. Nasıl olacağı ile ilgili olarak bir şey konuşuluyor. Ama bu kez bir video yayınlandı. Dolayısıyla farklı yorumların önüne de geçilmiş olundu. Hem bizlerde bu video ile iPhone 6’nın nasıl bir şey olacağından daha emin olduk.

iPhone 5C Başarısız Oldu

Şirketin yıllardır izlediği politikada geçtiğimiz yıl değişiklik yaparak 2 farklı iPhone modelini tanıtan Tim Cook, bu hamlesi ile birçok iPhone severden olumsuz tepki almıştı. iPhone 5s’in yanında bir de iPhone 5c’yi satışa sunan Apple, 5c modeli ile istediği satış rakamını yakalayamamış ve bunu başarısızlık olarak kabul etmişti.

Sponsorlu Bağlantılar

iPhone 6 -3D konsept

Apple’ın bu yılın sonuna doğru tanıtacağı yeni nesil iPhone’un ise bu hatadan ders çıkartılıp yine tek bir model olarak sunulacağı tahmin ediliyor. Diğer iPhonelar’a göre daha geniş bir ekran ile gelmesi beklenen iPhone 6’nın nasıl görüneceğine dair tasarımcılar harekete geçmiş durumda. Joseph Farahi isimli tasarımcı, YouTube üzerinden iPhone 6’nın nasıl görüneceğine ve teknik özelliklerinin nasıl olacağına dair bir video yayınladı. J.Farahi’nin konseptine göre iPhone 6, 5.1 inç büyüklüğünde Retina 2 ekrana, 10 MegaPiksel kameraya, güneş enerjili şarja ve Stereo ses çıkışana sahip olacak.

iPhone 6 Yeni Konsept Videosu

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com