Kategoriler
Özel Teknoloji

iPhone Error 53 Hatası

Garantisi Biten iPhone Servis Ücreti Çok Yüksek

Garantisi biten iPhone akıllı telefonları bir sorun olduğunda eğer kendi servisine götürürseniz ücreti oldukça yüksek. Bu nedenle iPhone akıllı telefon sahipleri bu cihazların garantisi bittiğinde Apple dışı bir servise götürmekteler. Ama bu kez de bu kullanıcıları büyük sorun beklemekte ve bundan kullanıcıları haberi bile yok.

Sponsorlu Bağlantılar

Parmak İzi Okuyucusuna Dokunmayın

iPhone telefon sahipleri garntisi biten cihazlarında sorun olduğunda Apple servisleri yerine başka teknik servislere götürüyor. Bunun nedeni Apple’ın yüksek servis ücreti. Eğer sizde böyle düşünüyor ve hatta yapmayı düşünüyorsanız sakın yapmayın. Çünkü mevcut sorunu çözeceğim derken iPhone telefonunuzu tamamen kaybedebilirsiniz.

Bunun nedeni Touch ID sensörü yani parmak izi okuyucu sensörünün değişimi. Eğer Touch ID sensörünü değiştirirseniz Error 53 isminde bir hata alırsınız ve bir daha teleofnunuzu kullanamazsınız. Üstelik iTunes üzerinden geri yüklemede bu sorununuzu çözmez.

iPhone Error 53 Hatası

Bu açıklamayı yapan Apple. Apple’ın yaptığı açıklamaya göre Touch ID sensörü bir donanımsal bir durum ve bu donanımsal değişiklikler ile bilgilere erişilmemesi güvenliği devreye sokuyor. Yani Touch ID sensörü ile iPhone donanımı eşleşmediğinde iOS otomatik olarak parmak izi ile ilgili bütün bilgileri devre dışı bırakmakta.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com