Kategoriler
Ne & Nasıl

iPhone İnternet Ayarları

iPhone’da İnternete Neden Giremiyorum?

Normal şartlarda iPhone akıllı telefonlarınızdan internete girebiliyor olmanız gerekiyor. Çünkü iPhone internet ve MMS ayarlarını otomatik olarak yapmakta. Ama bazı durumlarda internetiniz açık olsa dahi internete giremeyebilirsiniz. Bunun nedeni işletim sistemindeki herhangi bir hata olabilir, sizin yada bir başkası tarafından bu ayarlarda değiştirilmiş olabilir v.s.

Sponsorlu Bağlantılar

iPhone Telefonda İnternet Ayarlarını Yapma

iPhone telefonunuz internete girmediğinde öncelikle Ayarlar menüsünden Hücresel Veri bölümünü kontrol edin ve eğer pasif ise aktif edin. Eğer yine internete girmiyorsa Hücresel Veri bölümüne girin ve buradan Hücresel Veri Ağı bölümüne girin ve karşınıza çıkan ekranda APN kısmına ” internet ” yazın, Kullanıcı adı ve Parola kısımlarını boş bırakın, sonrasında ise geri çıkın.

Eğer iPhone telefonunuz yine internete girmiyorsa yine Hücresel Veri Ağı bölümüne girip Kullanıcı adı ve Parola bölümlerine de ” internet ” yazın ve geri çıkın. Eğer hattınız Vodafone ise Kullanıcı adı ve Parola kısımlarına ” vodafone ” da yazabilirsiniz.

iphone internet ayarları nasıl yapılır

Tüm bu işlemlere rağmen iPhone telefonunuz halen internete girmiyorsa önce operatörünüzü arayın. Operatörünüz çözüm bulamazsa Apple teknik desteği arayıp yardım isteyin.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com