Kategoriler
iOS

iPhone ve iPad İçin Canlı Yayın Yapma Uygulaması

Twitter’dan Periscope Uygulaması

Teknolojinin gelişmesiyle her an şaşırtıcı gelişmelere şahit oluyoruz. Bu gelişmelerden birisi de Periscope uygulaması. Bu uygulama sizlere canlı yayın yapma imkanı tanıyor. Yani mobil cihazınızdan çekeceğiniz videoyu arkadaşlarınız canlı olarak izleyebilecek. Yani canlı yayın yapmış oluyorsunuz.

Sponsorlu Bağlantılar

Şimdilik iPhone, iPad ve iPod touch cihazlar için geliştirilen bu uygulamanın geliştiricisi Twitter. Akıllı telefonlarınızdan ve tabletlerinizden bir canlı yayın başlatacağınız zaman arkadaşlarınıza bildirim gitmekte. Ardından siz canlı yayına başladığınız zamanda isteyen arkadaşlarınız izleyebilecek.

Periscope uygulaması
Periscope uygulaması

En Sevilen Videolar Listesine Girin

Eğer o anda canlı yayınınızı izleyemeyen arkadaşlarınız varsa bu arkadaşlarınız da sonradan bu videonuzu izleyebileceklerdir. Eğer isterseniz yapacağınız canlı yayını sadece istediğiniz kişilere de izletebilirsiniz. Böylece kişiye, gruba yada aileye özel bir canlı yayın yapabilirsiniz. Yaptığınız canlı yayın videosu ne kadar çok beğeni alırsa “En Sevilen Videolar” listesine girme şansınız da artıyor. Uygulama en kısa zamanda Google Play Store’da yayınlanacak. Böylece Android kullanıcıları da bu uygulamayı kullanabilecekler.

iPhone, iPad ve iPod touch (iOS) İçin Periscope İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com