Kategoriler
iOS

iPhone ve iPad İçin En İyi Pokemon Oyunu – Pokémon GO İndir

iOS için Pokémon GO Oyunu

Pokémon GO oyununu iOS işletim sistemli iPhone ya da iPad cihazlarınıza indirerek aksiyon dolu bu oyuna merhaba diyebilirsiniz. Pokémon çizgi filminde ki gibi pokemon karakterleri aynıdır. Oyuna başlarken öncelikle kendinize bir karakter seçiyorsunuz. Ardından pokemonları yakalamaya çalışıyorsunuz. Şehrin dört bir tarafında bulunan pokemonları yakalamak için GPS’i açıp yürümeniz ve onları bulmanız gerekmektedir. PikachuCharmanderSquirtle ve Bulbasaur gibi daha binlerce pokemon yakalayarak onları güçlendirebilir ve evrim geçirmelerini sağlayabilirsiniz. Yakalamak istediğiniz pokemonun üzerine tıklayıp ardından poke topunu fırlatıyorsunuz. Eğer yakalamış olduğunuz pokemon inatçı değilse size güçlük çıkarmadan kolayca yakalanabiliyor. Ancak pokemon inatçı ve sinirli ise kendini poke topunun içinden dışarıya atabiliyor. Sizde bu hamle karşısında inatçı davranarak ikinci, üçüncü hatta dördünce denemeden sonra pokemonun inadını kırıp onu yakalayabiliyorsunuz.

Sponsorlu Bağlantılar

Pokémon GO oyununda elinizde ki poke topları sınırlı durumdadır. Poke topu sayısını arttırmak için bazı bölgelerde bulunan PokeStop’lara giderek çevirme yapıp poke topu sayınızı on dakika da bir arttırabilirsiniz. GYM noktalarında ise 5.level’a ulaştıktan sonra rakipleriniz ile pokemonları karşılıklı olarak dövüşe sokabilirsiniz.

iPhone ve iPad İçin En İyi Pokemon Oyunu - Pokémon GO İndir

Pokémon GO oyununu iOS işletim sistemli cihazlarınıza ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Pokémon GO oyununun Türkçe dil desteği bulunmamaktadır İngilizce dil desteği vardır. Niantic Inc tarafından üretilen Pokémon GO oyununun boyutu 110 MB‘dır.

İndirme Linki: Pokémon GO İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com